.

Ed Sheeran, cele mai mari incasari din istorie

Distribuie prietenilor tai!

Englezul, in varsta de 28 de ani, a stabilit un nou record mondial, pentru turneul cu cele mai mari incasari din istorie. Divide Tour a adus pana acum 736,7 milioane de dolari.

Ed Sheeran ii depaseste astfel pe cei de la U2, care in 2011, inregistrau cu un milion de dolari mai putin, din cadrul turneului 360°. Divide Tour a ajuns la final, se va incheia pe 26 august, dupa un an si 5 luni de concerte, unul dintre ele sustinut la Bucuresti. Ultimul spectacol va avea loc in Ipswich, orasul natal al interpretului, compozitorului si artistului complet care este Ed Sheeran, un fenomen al genului folk-pop, cel mai bine vandut artist al anului 2017.

Multumeste fanilor pe Instagram

Ed Sheeran le-a scris fanilor sai un mesaj pe reteaua Instagram “Va multumesc mult, fiecaruia dintre voi, care ati venit la spectacole. Mai sunt 12 show-uri, nu voi uita niciodata”.

No.6 Collaborations Project

Noul sau album, No.6 Collaborations Project, este pe primele locuri in topurile din Marea Britanie. La No.6 Collaborations Project ii regasim si pe cativa dintre celebrii prieteni ai artistului: Justin Bieber, Stormzy, Eminem, 50 Cent, Bruno Mars si Eminem.

Ed Sheeran a vandut peste 150 de milioane de discuri in intreaga lume, fiind unul dintre cei mai de succes artisti muzicali.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.