.

Dupa o jumatate de secol, americanii fac primele dezvaluiri publice despre OZN-uri

Distribuie prietenilor tai!

Un numar tot mai mare de obiecte zburatoare neidentificate – OZN – au fost detectate in ultimii 20 de ani. Anuntul a fost facut de un inalt oficial de la Pentagon.

A fost prima audiere publica, din ultimii 50 de ani, la care armata americana a vorbit despre OZN-uri. Pentagonul a prezentat, in Congresul SUA, fotografii si inregistrari video, care pana acum au fost secrete. Intr-una dintre filmari, se vede cum un mic obiect trece pe langa un pilot militar. Iar in alta, se vad doua obiecte de forma triunghiulara, luminoase, care zboara langa un avion.

Scott Bray, director adjunct la serviciile de informatii ale marinei, a precizat ca, in pofida eforturilor depuse ani de zile de specialisti, misterul triunghiurilor nu a putut fi rezolvat. Oamenii de stiinta de la Pentagon nu au reusit sa stabileasca ce ar putea fi acele triunghiuri zburatoare luminoase . In cele din urma, Pentagonul le-a clasificat ca fiind “vehicule aeriene fara echipaj”.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

“De la inceputul anilor 2000, am constatat un numar tot mai mare de aparate de zbor sau obiecte neidentificate/neautorizate, prezente in zone de antrenament ale armatei si in alte zone aeriene” – a spus Bray in fata congresmenilor.

Oficialul de la Pentagon afirma ca nu s-a detectat nimic care sa sugereze ca OZN-urile identificate de-a lungul vremii ar avea origine non-terestra. Dar nici nu a exclus total aceasta posibilitate. De asemenea, Pentagonul recunoaste ca s-au comis unele erori. De exemplu, foarte multa vreme pilotii care povesteau despre intalniri cu OZN-uri sau despre fenomene ciudate erau ironizati ori pur si simplu ignorati. Asa ca multi au ezitat sa mai vorbeasca despre intamplarile stranii prin care au trecut. Si astfel s-au pierdut, probabil, informatii pretioase.

Au fost cel plutin 11 situatii in care avioane ale armatei americane au fost pe punctul de a se ciocni de aceste vehicule neidentificate. In niciuna dintre intalnirile cu OZN-uri, pilotii nu au incercat sa stabileasca un contact cu respectivele vehicule aeriene.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.