.

Dupa FCSB, si U Craiova se muta la Targu-Jiu

Distribuie prietenilor tai!

Se pare ca desi inca nici nu a fost inaugurat micutul si cochetul stadion din Targu-Jiu, concurenta e mare. Dupa echipa locala, Pandurii Targu-Jiu, care urmeaza a-si disputa meciurile pe noul stadion de circa 12.000 de locuri, a venit randul celor de la FCSB sa incheie o intelegere cu autoritatile gorjene pentru folosirea noului stadion, insa strict pentru meciurile din Cupele Europene, deoarece, dupa noua decizie FRF, conform careia, meciurile din Liga 1 si 2 nu mai pot fi jucate in alte judete decat in cele in care isi are sediul echipa, celor de la FCSB le-ar fi imposibil sa isi dispute si meciurile din campionat la Targu-Jiu.

Insa, dupa FCSB si Pandurii Targu-Jiu, se pare ca cei ce doresc sa isi dispute meciurile de pe teren propriu la Targu-Jiu ar fi si cei de la Universitatea Craiova, echipa ce va mai activa inca un an in Liga a 3-a, dupa ce acestia au pierdut promovarea in fata celor de la Turris-Oltul Turnu Magurele. Cel ce a facut publica informatia a fost chiar primarul orasului Targu-Jiu, Marcel  Romanescu, acesta anuntand ca a fost sunat de patronul oltenilor, Adrian Mititelu, penttru ca echipa sa isi dispute meciurile pe noul stadion din Targu-Jiu.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Primarul a ezitat sa ia o decizie pe moment, spunand ca oferta lui Mititelu trebuie gandita bine, cat si situatia stadionului, deoarece, Universitatea Craiova ar fi cea de-a 3-a echipa care ar urma sa isi dispute meciurile la Targu-Jiu.

Daca Pandurii Targu-Jiu nu reuseste sa plateasca datoria de 100.000 euro, aceasta va fi retrograda in Liga a 3-a, fiind probabil un duel direct intre Pandurii si FC Universitatea Craiova anul viitor, daca acestea vor fi colege de serie.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.