.

Dupa ce i-a venit rau in toiul conferintei de presa, Ciolacu anunta ca se simte bine

Distribuie prietenilor tai!

Presedintele interimar al PSD a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook si anunta ca se simte bine si le multumeste celor care au fost alaturi de el si i-au transmis ganduri bune.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a lesinat in timpul conferintei de presa, care se desfasura duminica la pranz la sediul partidului. Aproape toate posturile de televiziune transmiteau in direct conferinta, asa ca toata Romania a vazut ingrozita cum seful PSD incepe sa vorbeasca tot mai greu, sa tremure si sa-si piarda echilibrul.

“Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu! Multumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnalistilor si tuturor celor care ati fost alaturi de mine si mi-ati dat mesaje de sustinere! Nu in ultimul rand, le multumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigatiile facute. Totul este in regula. Ma intorc la treaba!”, scrie Ciolacu in postarea de pe Facebook.

Interesant:   Medic belgian despre Romania : “Nu au centre de arsi, iar ce au la dispozitie nu le permite sa trateze pacientii cu arsuri grave”

Dupa cateva clipe de deruta, toate televiziunile au intrerupt transmisia si, potrivit unor surse ucoz.ro, Marcel Ciolacu ar fi lesinat. Si-a revenit rapid si la scurt timp a sosit o ambulanta. Liderul PSD a iesit pe picioare din sediul PSD si s-a urcat in propria masina. Dupa ce a trecut pe acasa, a mers la Spitalul Militar, unde i s-au facut investigatii amanuntite, inclusiv testul COVID, rezultatul fiind negativ. Toate analizele au iesit in limite normale, iar medicii au precizat ca a suferit o criza de lipotimie, cauzata probabil de caldura si lipsa oxigenului in sala. In plus, Marcel Ciolacu ar suferi de surmenaj, cauzat de activitatea intensa din ultima vreme, cand s-a ocupat atat de reorganizarea PSD la nivelul intregii tarii, cat si de programul de relansare economica a Romaniei. Presedintele Camerei Deputatilor nu a stat in spital decat cateva ore.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.