.

După ce a scăpat de Covid-19, Boris Johnson a devenit tătic

barbatul vietii tale
Distribuie prietenilor tai!

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat că logodnica sa Carrie Symonds  a născut un băiat. Potrivit unui purtător de cuvânt al premierului de la Londra, atât mama cât și copilul se simt foarte bine. Presa de la Londra scrie că Boris Johnson, care s-a externat recent din spital după ce s-a vindecat de coronavirus, a asistat la nașterea copilului său.

Când era însărcinată,  logodnica premierului a confirmat că a avut simptome de COVID-19, la fel ca partenerul ei, dar nu s-a testat.
“Am petrecut săptămâna trecută în pat cu principalele simptome ale coronavirusului. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi sunt pe cale să mă însănătoşesc”, a scris pe Twitter Carrie Symonds. În vârstă de 32 de ani, aceasta urmează să nască la mijlocul anului.

“A fi gravidă şi cu COVID-19 este evident îngrijorător. Celelalte femei însărcinate, vă rog să citiţi şi să urmaţi cele mai actualizate sfaturi, care mie mi s-au părut foarte liniştitoare”, a adăugat Symonds, postând linkul la site-ul web al Colegiului Regal al Obstetricienilor şi Ginecologilor din Marea Britanie.
Conform acestei surse, “în general, femeile însărcinate nu par să fie mai susceptibile decât alţi adulţi sănătoşi de a se îmbolnăvi grav dacă dezvoltă noul coronavirus. Este de aşteptat ca marea majoritate a femeilor însărcinate să experimenteze doar simptome de răceală/gripă uşoară sau moderată”.
Boris Johnson a anunţat pe 27 martie că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi s-a autoizolat. Şapte zile mai târziu a spus că încă are temperatură ridicată, aşa că va continua să rămână departe de ceilalţi.

Interesant:   Razboiul din Ucraina schimba rutele heroinei catre UE
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.