.

Dronele in lupta cu virusul

Distribuie prietenilor tai!

O tanara companie din New York a creat o drona pentru imprastierea de dezinfectant in spatii mari inchise, cum ar fi arenele sportive si stadioanele acoperite.

Toate competitiile sportive au fost anulate din cauza pandemiei COVID-19. Pe langa neajunsurile de tot felul provocate de carantina, una dintre placerile dupa care tanjim este urmarirea competitiilor sportive de la fata locului. Cu speranta ca vor putea grabi reluarea evenimentelor sportive, cei de la EagleHawk, o companie specializata in drone, au pus la punct o drona care pulverizeaza dezinfectant in spatii inchise de dimensiuni foarte mari pentru a omori coronavirusul. Inaintea competitiilor, firma trimite o echipa, care va opera drona in interior. Sunt folosite doar substante aprobate de autoritatile federale americane si care sunt dovedite a fi eficace in lupta impotriva virusului SARS-CoV-2.

Pana la izbucnirea pandemiei, firma folosea drone cu camere termale pentru a depista gaurile din acoperisurile cladirilor mari. Cand COVID-19 a paralizat activitatea in aproape intreaga lume, cei de la companie s-au trezit ca nu mai niciun contract. Atunci au recurs la o inovatie, care s-ar putea dovedi de succes. Au fost scoase camerele de pe drone si inlocuite cu un dispozitiv care imprastie dezinfectant. Substanta se afla la sol, intr-un rezervor, si e pompata pana la drona printr-un furtun. O alta drona zboara langa cea cu dezinfectant pentru a directiona furtunul.

Interesant:   Ce serie de laptopuri Acer este dedicată gamingului?

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.