.

Dragnea: “Dreapta a distrus Europa”

Distribuie prietenilor tai!

Presedintele Partidului Social Democrat – partid membru PES (Partidul Socialistilor Europeni); Liviu Dragnea, a participat astazi la Congresul PES, desi in urma cu o saptamana situatia era incerta si social-democratii romani nu apareau pe lista de invitati ai Congresului, iata ca astazi la Madrid, unde a avut loc Congresul si-au facut aparitia, atat Liviu Dragnea cat si prim-ministrul Viorica Dancila.

Dragnea a avut la dispozitie putin peste 6 minute pentru a-si spune discursul, discurs in care s-a concentrat pe atacarea dreptei europene, liderul social-democratilor incercand sa transmita un mesaj de unitate printre socialistii europeni. Liviu Dragnea nu a ezitat sa spuna cu fermitate ca partidele cu o orientare de dreapta doar au distrus Europa, lucru pe care l-au facut cu ajutorul instutitiilor de forta, conform sefului PSD.

Spre sfarsitul discursului, dupa un discurs plin de atacuri la dreapta europeana si mesaje de unitate, Liviu Dragnea a tinut sa precizeze ca a avut discutii atat cu Serghei Stanisev,  liderul Socialistilor Europeni, cat si cu Frans Timmermans, candidatul Socialistilor Europeni pentru presedintia Comisiei Europene, liderul PSD spunand ca le-a propus celor doi cateva solutii pentru a exista o comunicare cat mai buna, sugerand ca din partea social-democratilor romani exista deschidere. Mai mult, Dragnea a insistat pe faptul ca trebuie indreptate greselile si erorile dreptei, facand o oarecare trimitere la greselile facute de Justitie, greseli pe care Liviu Dragnea le invoca inca din 2017, de cand a aparut in prim-plan celebra Ordonanta 13, ce a scos in strada sute de mii de oameni, facand ca Guvernul Grindeanu de pe atunci, sa abroge Ordonanta.

Interesant:   Raportul european din 2024 privind drogurile oferă o imagine de ansamblu și o evaluare a situației drogurilor în Europa, precum și recomandări esențiale

Liviu Dragnea a fost printre putinii lideri ai socialistilor ce au preferat sa isi tina discursul in limba materna, si nu in limba engleza.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.