.

Două ATV-uri 580 cc performante din gama CFMoto: CForce 600S și CForce 600 Touring

image001
Distribuie prietenilor tai!

ATV-ul CFMoto CForce 600S echipat cu servodirecție se numără printre noile adiții în familia CForce. Acesta este un model care face parte din categoria 600 cc și se distinge prin putere și fiabilitate, fiind un companion pentru drumuri off road mereu gata să depășească cele mai dure obstacole de pe traseele pe care le parcurgeți. atv-cfmoto.ro vă pune la dispoziție întreaga gamă de ATV-uri CFMoto, alături de echipamente de protecție și accesorii ATV variate, provenind de la cei mai renumiți producători în domeniu.

CFMoto 600S s-a impus pe piață datorită motorizării solide de 580 cc și este un ATV utilitar-recreațional capabil să furnizeze până la 41 cai putere, suficient pentru a vă garanta o experiență de pilotare distractivă, antrenantă. Motorul cu un cilindru a fost cuplat la o cutie de viteze automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L de înaltă performanță și eficiență.

O dotare aparte o constituie ventilatorul mai mare și mai puternic în comparație cu modelul anterior de 580 cc, la care se adaugă radiatorul cu 18% mai mare conceput pentru a facilita performanță mărită.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Pe lista de caracteristici tehnice veți regăsi și diferențialul frontal blocabil, iar riderul poate alege unul din modurile de tracțiune selectabile 2WD / 4WD, în funcție de necesități și traseu. Suspensiile optimizate pentru drumuri off road cu brațe duble în A și amortizoare ajustabile promit să aducă o pilotare lină indiferent de provocările terenului. Frânele hidraulice pe disc joacă un rol important în a favoriza un control optim și o frânare sigură. CFMoto CForce 600S va permite viraje mai strânse cu 15%, spre deosebire de modelul precedent.

Pachetul de dotări este cuprinzător, gândit la standardele actuale. Acest ATV 580 cc vine cu multe dotări, care la modelele concurente sunt disponibile ca opțiuni: faruri și stopuri de înaltă intensitate cu LED, DRL, RIDEVISION – oferă o vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte, plus  rack-uri cargo plasate pe față și pe spate, rezistente în toate condițiile de vreme, servodirecție EPS, geometrie optimizată, jante aliaj 12 inch, priză USB, rack din oțel, troliu 1360 kg și cui remorcare 2 inch, claxon și bord multifuncțional digital.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

image002

Varianta Touring a fost special proiectată pentru riderii care își propun să exploreze zone întinse în outdoor și care nu se sperie să campeze nici în mijlocul pădurii. Modelul CForce 600 Touring este disponibil cu șasiu lung care va acomoda pilotul și un pasager în condiții optime de confort, cu sau fără servodirecție EPS, cu omologare T3 (înmatriculabil la primărie) și cu omologare Euro5 (înmatriculabil la poliție). Vehiculele CFMoto CForce 600S și 600 Touring pot fi conduse cu carnet categoria B.

Riderii care vor să aducă în garajul propriu un ATV midsize modern și fiabil, cu componente și părți de ultimă generație, se pot baza pe performanța modelelor CForce 600 Touring și CForce 600S. Adaptabile în toate condițiile de teren, ambele ATV-uri vor livra cu fiecare ocazie o experiență de pilotare palpitantă, confort și manevrabilitatea de top.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.