.

Donald Trump nu vrea sa dea bani pentru protectia cuplului Harry-Meghan

Distribuie prietenilor tai!

Desi anuntasera ca se stabilesc in Canada, printul Harry si sotia lui, Meghan, au decis, pe nepusa-masa, sa se mute in California.

Intr-o postare pe Twitter, presedintele american, Donald Trump, le atrage celor doi atentia ca Statele Unite nu le vor asigura paza, gratuit.

“Sunt un mare prieten si admirator al Reginei si al Marii Britanii. S-a anuntat ca Harry si Meghan, care au parasit Marea Britanie, se vor stabili permanent in Canada. Acum, au plecat din Canada si se muta in Statele Unite, dar SUA nu vor plati pentru protectia si paza lor. Trebuie sa-si plateasca singuri !

Asa suna postarea lui Trump pe Twitter. Reactia cuplului Harry-Meghan a venit peste cateva ore. Cei doi afirma ca nu au intentia de a cere guvernului SUA ajutor in privinta costurilor de securitate. “Ducele si ducesa de Sussex au facut aranjamentele necesare pentru paza din fonduri private” – precizeaza purtatoarea de cuvant a celor doi.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

Cine plateste pentru paza lor ? aceasta intrebare s-a pus inca de cand s-a anuntat ca Harry si Meghan se rup de familia regala britanica si se muta in Canada. Chiar daca sunt simpatizati in Canada, ideea ca protectia lor va fi asigurata din banii contribuabilului canadian a starnit nenumarate critici. Fiind membri ai familiei regale – chiar daca au luat distanta de monarhia britanica si vor sa aiba o viata separata – cei doi au dreptul la paza. Dar asta numai pe teritoriul Regatului Unit. In strainatate, protectia nu poate fi platita din banii de la bugetul britanic. Desi anuntasera ca vor locui in Canada, unde chiar si-au inchiriat o vila splendida, pe malul oceanului – Harry si Meghan au surprins din nou opinia publica, prin mutarea la Los Angeles.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.