.

Donald Trump, întâmpinat cu un uriaş mesaj falic, în Marea Britanie

Distribuie prietenilor tai!

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a sosit astăzi în cea de a doua sa vizită oficială în Marea Britanie, şi a fost întâmpinat cu un uriaş mesaj falic, cosit în iarba de pe un teren de lângă aeroportul Stanstead de lângă Londra. Mesajul a fost aranjat în aşa fel încât să fie vizibil din Air Force One în momentul în care se apropie de aterizare pe aeroport. Trump este însoţit de Melania, soţia sa, în vizita de trei zile, una foarte contestată.

Liderul de la Casa Albă se va întâlni cu membrii familiei Regale britanice, dar nu şi cu americanca Meghan, soţia prinţului Harry. Donald Trump va avea discuţii politice cu oficialii guvernamentali despre schimbările climatice, dar şi despre cel mai fierbinte subiect al ultimelor luni, implementarea reţelelor 5G ale companiei chineze Huawei în Marea Britanie.

În primele sale mesaje pe Twitter la sosirea  pe aeroport, preşedintele american l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, care spusese că nu va întinde covorul roşu pentru liderul american. Trump a spus că edilul Londrei este un ratat, însă a subliniat că în pofida acestor neînţelegeri, intenţionează să aibă o întrevedere cu Khan.

Interesant:   Cutremur puternic in Taiwan

Potrivit presei britanice, liderul american este aşteptat cu proteste uriaşe la Londra, unde va zbura şi un balon imens care îl înfăşişează pe Trump ca pe un bebeluş, dar şi în alte mari oraşe britanice, cum ar fi Manchester, Belfast, şi Birmingham.

De asemenea, aceasta va fi ultima întâlnire între Donald Trump şi premierul Theresa May, care va părăsi funcţia pe 7 iunie. Presa de la Londra scrie că May va discuta cu Trump despre impactul schimbărilor climatice şi va declara că este dezamăgită că SUA s-au retras din Acordul de la Paris, din 2017. Mai mult, înaintea sosirii la Londra, preşdintele Donald Trump a declarat într-un interviu că îl susţine pe fostul ministru de externe Boris Johnson să devină următorul premier al Marii Britanii. De asemenea, Trump a sugerat că liderul formaţiunii Brexit, Nigel Farage, ar trebui să fie implicat în negocierile guvernamentale care vizează acordul de ieşire al Londrei din Uniunea Europeană.

Interesant:   Presupusa amanta a printului William rupe tacerea: "Complet neadevarat"

Luni, Donald Trump se întâlneşte cu prinţul Charles şi ducesa de Cornwall, la un ceai, la Clarence House, iar seara va participa la un banchet oficial la Palatul Buckingham oferit de regina Elisabeta a II-a.

La Londra se află şi fiica preşedintelui american, Ivanka.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.