Donald Trump a fost achitat

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Democratii au incercat sa-l puna sub acuzare pe fostul presedinte pentru violentele din 6 ianuarie, cand cladirea Congresului Statelor Unite a fost luata cu asalt de sustinatorii sai.

Au votat pentru punerea sub acuzare 57 de senatori, iar 43 au votat impotriva. Pentru ca Trump sa fie condamnat ar fi fost nevoie de doua treimi din voturi. La cateva minute dupa vot, fostul presedinte a trimis presei o declaratie scrisa, in care afirma ca a fost, din nou, victima unei vanatori de vrajitoare si ca e nerabdator sa continue alaturi de americanii care il sustin aventura incredibila pe drumul catre maretia Americii.

Democratii stiau ca au sanse zero ca punerea sub acuzare sa treaca la vot, tinand cont ca nu controleaza doua treimi din Senat. Au dorit insa sa faca spectacol si sa se victimizeze. Evenimentele din 6 ianuarie sunt departe de a fi lamurite. In multimea pro-Trump s-au infiltrat, ca la orice demonstratie, provocatori. In plus, nu se stie nici acum cum una dintre cele mai bine pazite cladiri din SUA a fost asa de usor de cucerit de catre multime. Fortele de politie ale Capitoliului au fost inerte si i-au lasat pe demonstranti sa intre. Imaginile cu distrugerile, imagini ce pareau incredibile pentru SUA, au facut inconjurul lumii.

Interesant:   Mario Draghi, fostul președinte al Băncii Centrale Europene, a fost desemnat premierul Italiei

Avocatii lui Trump au prezentat clipuri video in care chiar Democratii cheama la violente

In cadrul pledoariilor apararii, echipa de avocati ai fostului presedinte a prezentat colaje video cu nenumaratii politicieni democrati care de-alungul timpului au incitat la violenta anti Trump si au sustinut, inclusiv financiar, gloatele de extrema stanga care asta vara au terorizat orase si comunitati intregi din SUA.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.