.

Documentar-bomba despre Michael Jackson

Distribuie prietenilor tai!

Marturii cutremuratoare despre abuzurile sexuale la care au fost supusi doi baieti

“Leaving Neverland” este un film de 4 ore, prezentat prima data in luna ianuarie, la Sundance Film Festival. Este atat de socant, incat la proiectie au fost prezenti psihologi, care sa-i consilieze pe eventualii spectatori tulburati. Documentarul este semnat de regizorul britanic Dan Reed si va fi transmis de canalul HBO in acest sfarsit de saptamana. Mostenitorii lui Michael Jackson au dat deja in judecata HBO si vor 100 de milioane de dolari despagubiri, pentru “asasinarea postuma” a regelui muzicii pop.

James Safechuck, acum in varsta de 41 de ani, si Wade Robson, 36 de ani, povestesc cum idolul lor i-a molestat sexual cand erau copii. Sunt doua povesti separate, dar cu un punct comun: ambii baieti au fost ademeniti sa stea o vreme la Neverland, extravaganta resedinta a lui Michael Jackson, iar acolo megastarul i-a supus la perversiuni sexuale. Prin manipulari de genul “Dumnezeu a facut sa ne intalnim” sau “asa ne putem arata dragostea unul fata de celalalt”, artistul i-a facut pe micuti sa pastreze secretul. Safechuck avea 10 ani la vremea aceea, iar Robson 8 ani. Cei doi au hotarat sa rupa tacerea acum, cand au devenit tati.

Interesant:   Bregovici a ridicat in picioare Sala Palatului

Au tot fost acuzatii de pedofilie la adresa regelui pop, inclusiv procese, solutionate prin intelegeri intre Michael Jackson cu familiile copiilor. Dar “Leaving Neverland” este prima dezvaluire de proportii de dupa moartea interpretului, in iunie 2009, cauzata de o supradoza de medicamente.

M.V.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.