.

Djokovici versus ATP

Distribuie prietenilor tai!

Numarul unu mondial in tenisul masculin, sarbul Novak Djokovici, anunta in curand crearea unei asociatii paralele care sa se ocupe de jucatori profesionisti, fiind nemultumit de prestatia ATP.

Atat Djokovici, cat si alte nume grele din tenis, considera ca Asociaţia Jucatorilor Profesionisti de Tenis (ATP), care patroneaza circuitul masculin, nu a facut nimic pentru tenismenii afectati de scaderea veniturilor, din cauza pandemiei.

ATP  critica atitudinea lui Djokovici si sambata a dat publicitatii un comunicat in care subliniaza “importanta unitatii in aceste vremuri complicate”.

Tenismenul canadian Vasek Pospisil, unul dintre membrii de baza ai Consiliul jucatorilor din cadrul ATP, a demisionat din acest for. El s-a plans in mod public ca e aproape imposibil sa aiba, din pozitia de membru al consiliului jucatorilor, vreo influenta cat de mica in luarea deciziilor legate de circuit. Djokovici, care detine presedintia consiliului jucatorilor, isi va anunta si el demisia.

Pospisil i se va alatura lui Djokovici, care va anunta in curand infiintarea PTPA – Professional Tennis Players Association – Asociatia Jucatorilor Profesionisti de Tenis, organizatie paralela si independenta de ATP.  Noul organism are drept obiectiv o mai buna aparare a intereselor jucatorilor din top 500 mondial. Nemaiputand sa participe la competitii luni de zile, din cauza COVID-19, ei sunt grav afectati de criza sanitara, iar veniturile li s-au diminuat. Incercand sa se salveze, ATP a declarat ca sunt evidente dificultatile cu care se confrunta tenismenii in actuala situatie. Consideram ca e momentul sa dam dovada de unitate, si nu sa fim dezbinati” – afirma ATP.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.