.

Diego Maradona ar suferi de Alzheimer

Distribuie prietenilor tai!

Un ziar argentinian a anunțat că fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona suferă de boala Alzheimer, însă legenda fotbalului argentinian a negat vehement aceste informații. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Maradona a insistat că nu este pe moarte din cauza leziunilor ireversibile de pe creier. De asemenea, Maradona i-a jignit pe cei care au scris despre el că ar fi bolnav.

Vedeta în vârstă de 58 de ani a reacționat după ce ziarul argentinian Cronica a publicat un raport referitor la fostul fotbalist al FC Barcelona și Napoli în care se scrie că acesta suferă de ‘probleme neurologice’ și este la ‘începutul bolii Alzheimer’.

‘Sunt minciuni! Sunt minciuni. Ei vorbesc despre Alzheimer și nici nu știu ce înseamnă acest lucru”, a răbufnit Maradona.

‘Cuvântul Alzheimer este unul îngrozitor. Oamenii care au Alzheimer mor. Eu nu mor’, a mai spus Diego Maradona.

Totuși, starul argentinian a demisionat săptămâna trecută din postul de antrenor al echipei mexicane de liga a 2-a Dorados, pentru a se îngriji mai bine de sănătatea sa. Apropiații săi spun că a luat această decizie doar pentru a se opera la un umăr și la un genunchi. Avocatul lui Maradona, Matias  Morla, a adăugat: ‘În urma informațiilor potrivit cărora Diego Maradona ar suferi de Alzheimer, vreau să declar că nici un test medical la care a fost supus clientul meu nu a arătat nimic de genul acesta”.

‘În Mexic, unde Maradona a antrenat o echipă de fotbal, clubul a efectuat diferite controale medicale, unele cu psihologi și psihiatri, iar acestea au produs rezultate satisfăcătoare fără nici o informație medicală care să sprijine cele publicate în ziar’, a adăugat avocatul.

Acesta a dat vina pe informațiile privind boala Alzheimer pe persoane care caută doar scandal. ‘Astăzi, Diego se concentrează pe sănătatea sa și urmează să fie operat la un umăr și la un genunchi astfel încât să se poată întoarce la lucru cât mai rapid posibil’, a subliniat avocatul.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.