.

Detalii aici despre repatriere decedati Italia

artic. 1 repatriere-romania.ro
Distribuie prietenilor tai!

Din ce in ce mai multi romani pleaca in Italia. Fie ca doresc sa lucreze in aceasta tara cu temperament latin, fie ca se duc sa viziteze Roma cu monumentele sale istorice, important este ca se pastreaza legatura cu tara care a contribuit la formarea acestui popor.

Venetia, orasul plutitor si original de romantic atrage turistii, Florenta este o capodopera, fiindca acolo s-a manifestat pentru prima data Renasterea.

Livezile de portocali si de maslini au si ele farmecul lor. Italia este o destinatie de neratat, dar ar fi minunat ca toti oamenii care calatoresc acolo sa aiba o asigurare de viata.

Nimeni nu pleaca sa nu se mai intoarca, dar in cazul unui deces in afara granitelor, situatia se complica.

Despre repatriere decedati Italia, detalii aici pe site-ul firmei aflate in slujba romanilor care pier departe de tara si a apartinatorilor care doresc sa isi aduca mortii acasa.

Repatrierea implica: respect, iubire, enorm de multa munca, organizare si cunoasterea legislatiei.

Respectul este cheia comunicarii specialistilor de la pompe funebre cu familia indoliata. Acestia explica procedurile care se impun a fi indeplinite ca mortul sa fie adus in tara. Dar conversatia nu este una monologata, fiindca familia isi poate expune dorintele si cele realizabile sunt notate atent de reprezentantul firmei si transpuse in practica.

Cu respect este preluat trupul neinsufletit si pregatit pentru repatriere. Echipa lucreaza constiincios, fiind patrunsa de importanta misiunii sale nobile.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Trupul este manevrat cu blandete, ingrijirea care i se acorda este completa, chiar daca nu asista nimeni din familia indoliata la toate aceste pregatiri. Respectul este nota dominanta din sala de pregatire autorizata in care decedatul este: spalat, imbalsamat, pieptanat, imbracat, aranjat si asezat in sicriul de zinc, apoi in cel de lemn.

Prin repatriere, apartinatorii isi dovedesc iubirea fata de defunct, fiindca nu au inima sa il stie instrainat si oricat ar costa de mult, vor sa il stie acasa. La cimitirul din sat sau din oras poate fi plans, i sa poate aduce o floare si o lumanare.

Un mormant ingrijit inseamna si iubire si respect fata de cel care a trait candva pe pamant.

Munca personalului de la firma de pompe funebre nu se vede, dar este enorm de multa si extraordinar de grea.

Ea se desfasoare pe mai multe planuri si debuteaza cu oferirea consultantei atat de necesare apartinatorului.

In Italia, sarcinile sunt impartite de coordonatorul echipei, iar persoana de legatura din Romania comunica familiei indurerate cum decurge procesul.

Italia este tara: repatrierilor cu multe documente si a repatrierii cu cele doua sicrie pentru mai multa siguranta.

In timp ce un membru al echipei alearga dupa actele necesare, ceilalti pregatesc defunctul pentru marea calatorie.

Totul se face legal ca repatrierea sa decurga fara incidente.

Trupul neinsufletit este atent pregatit, iar substantele folosite la imbalsamare de calitate premium. Oamenii care spala trupul lipsit de viata dau dovada de respect si de pricepere. Constiinciozitatea este nota dominanta a serviciilor funerare oferite de firma prezentata mai sus.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Se fac operatiuni obligatorii si operatiuni de mare finete ca familia sa aiba sufletul impacat ca au ales servicii selecte pentru persoana draga. Toaletarea poate fi completata de un machiaj rezistent, menit sa redea trasaturile din timpul vietii si nu este obligatoriu sa vada cineva toate acestea, ci important este ca operatiunea de infrumusetare sa fie daruita din toata inima.

Masina funerara este si ea pregatita atent. Mai intai este spalata temenici pe dinauntru si pe dinafara, sa straluceasca in soare si sa faca o impresie buna. Urmeaza inspectia tehnica. Drumul este lung, controalele numeroase, misiunea nobila.

Soferii se pregatesc si ei fizic si emotional pentru repatriere.

Toate informatiile despre actele necesare si despre legislatia funerara europeana sunt prezentate pe site-ul firmei de pompe funebre, dar se ofera explicatii in plus si la telefon.

Vestea buna este ca rudele nu sunt obligate sa se deplaseze la locul decesului, fiindca o asemenea calatorie de reconstituire a experientei dureroase ar fi devastatoare. Cum s-ar descurca o sotie sa lase acasa copiii, sa lase parintii in varsta si sa plece in strainatate pentru a face rost de actele obligatorii care sa permita repatrierea sotului sau?

Cat de greu i-ar fi unui parinte sa isi aduca acasa trupul lipsit de viata al copilului iubit?

Un alt aspect rezolvat elegant de catre firma care se ocupa de repatriere il reprezinta demersul de a inregistra decesul la ambasada romaneasca sau la consulatul roman din Italia pentru a scuti familia de alergatura. In cazul in care nu este facuta aceasta operatiune in Italia este necesara eliberarea certificatului romanesc de deces din Romania.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Citind singur toate aceste informatii, apartinatorul se simte strivit de greutatea situatiei, dar nu trebuie sa uite ca are in spatele sau o echipa puternica, o echipa care colaboreaza cu ambasadele si consulatele Romaniei.

Decesul unei persoane dragi este cel mai trist lucru. Apartinatorul nu trebuie sa fie lasat singur, ci trebuie sa fie incurajat tot timpul si sa fie tinut la curent cu modul in care decurge repatrierea din Italia, fiindca aducerea romanilor acasa reprezinta o datorie de onoare. Oamenii dispar asa cum cad frunzele de toamna, dar in semn de recunoastere li se organizeaza inmormantarea si li se pregateste atent mormantul. Omul mort printre straini este o frunza draga, draga de tot care a fost purtata de vant pe meleaguri straine si tot timpul a tanjit sa se intoarca acasa.

Serviciile de repatriere decedati au luat  nastere din iubire si merita toata aprecierea din lume. Daca nu ar fi aceste firme cu experienta si cu dotarile necesare ce ar putea sa faca un apartinator devastat de durere intr-un univers total necunoscut?

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.