.

Designerul Karl Lagerfeld s-a stins din viata la varsta de 85 de ani

Designerul Karl Lagerfeld
Distribuie prietenilor tai!

BBC News a anuntat ca bine-cunoscutul designer Karl Lagerfeld a decedat in spitalul  Neuilly-sur-Seine din Paris. Momentan nu se stiu mai multe detalii despre cauza decesului, ci doar faptul ca acesta a fost internat luni noaptea.

Zvonuri despre starea de sanatate fragila a directorului artistic al casei de moda Chanel au aparut dupa ce acesta nu a participat la show-ul Fashion Couture ce a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie. Reprezentantii Chanel au comunicat insa faptul ca acesta se simte doar obosit. La finaul prezentarii, alaturi de mireasa colectiei Chanel a aparut Virginie Viard. Acest show a fost primul la care indragitul designer nu a participat din 1983 cand acesta a inceput colaborarea cu Chanel.

Casa de moda a anuntat printr-un comunicat de presa ca pozitia lasata libera va fi ocupata de Viard, cea mai apropiata colaboratoare a lui Lagerfeld in ultimii 30 de ani. Ea a ocupat pana astazi pozitia de directoare a studioului de creatie.

Interesant:   Directoarea generala a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Oana Sivache, plasată sub control judiciar

Relatia apropiata si increderea pe care si-o acordau cei doi a fost confirmata de ambii. Lagerfeld spunea ca Virginie Viard este mana lui dreapta si uneori cea stanga. La randul ei, Viard a declarat ca designerul este singura persoana apropiata careia i se adreseaza cu dumneavoastra si ca ii place aceasta situatie.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.