.

Desi e la inchisoare, Dragnea e in continuare al treilea om in stat

Distribuie prietenilor tai!

Potrivit site-ului oficial al Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea e in continuare deputat si Presedintele Camerei Deputatilor, o situatie cel putin stranie, tinand cont ca liderul PSD este incarcerat la Penitenciarul Rahova. Dragnea are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si jumatate, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut condamnarea la inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul care viza angajarea fictiva a doua persoane la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

PNL cere revocarea imediata a lui Dragnea

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, deputat, cere convocarea de urgenta a plenului Camerei Deputatilor pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte. Raluca Turcan a scris pe Facebook ca in aceasta saptamana conducerea Parlamentului trebuie sa convoace o sedinta in plen pentru a alege un nou Presedinte al Camerei.

In jurul orei 17.20, Dragnea s-a predat la Penitenciarul Rahova. Teoretic, el va ramane dupa gratii 3 ani si 6 luni.

Interesant:   USR-istii isi aleg noul presedinte

Potrivit legii, calitatea de deputat sau senator inceteaza in caz de pierdere a drepturilor electorale, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care se dispune pierderea acestor drepturi.

O alta varianta ar fi ca Dragnea sa demisioneze.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.