.

Descoperire socanta in jungla Amazoniana!

Distribuie prietenilor tai!

O balena uriasa a fost descoperita in mijlocul junglei Amazoniene. Este o descoperire socanta, exemplarul spectaculos de balena care cantareste peste 10 tone aflandu-se la o distanta foarte mare de mal.

Este un mister total faptul ca o balena a putut sa ajunga atat de departe. Insa oamenii de stiinta sunt de parere ca balena ar fi fost purtata de curentii unei furtuni violente care a avut loc in jungla. Alta explicatie nu exista pana in prezent pentru acest caz extrem de ciudat care i-a pus pe ganduri pe experti si pe oamenii care au descoperit balena.

Mamiferul este o balena cu cocoasa, iar expertii au fost socati cand au descoperit carcasa balenei ce masoara aproximativ 11 metri. Stoluri de pasari de prada s-au adunat rapid in zona si au inceput sa devoreze cadavrul. Se pare ca balena ar fi murit doar cu cateva zile in urma, dupa cum precizeaza si biologii marini.

Interesant:   Atacuri rusesti in Ucraina, langa granita cu Romania

In prezent, facem eforturi disperate sa strangem cat mai multe informatii. O echipa specializata cauta urme pe trupul balenei care sa indice o eventuala capturare in plasa. De asemenea, se caută urme ale unui impact cu o barca“, a declarat Renata Emin, coordonatorul echipei.

Carcasa balenei nu urmeaza sa fie mutata deoarece este o misiune aproape imposibila, dupa cum au relatat autoritatile din zona. Nu se poate muta cadavrul fiind o zona greu accesibila pentru buldozere. In plus, ar fi nevoie sa treaca si printr-o mlastina.

Dupa ce pasarile si animalele salbatice se vor hrani cu carnea lesului, oasele vor fi conservate intr-un muzeu de istorie naturala si cercetate de specialisti.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.