.

Deputatul bataus a fost exclus din AUR

Distribuie prietenilor tai!

Dumitru Viorel Focşa, acuzat ca si-a agresat sotia, a fost exclus din AUR. Conducerea formatiunii ii cere sa-si depuna mandatul de parlamentar.

Focsa a scris pe Facebook ca si-a batut sotia pentru ca e geloasa si pentru ca nu a ingrijit cum trebuie unul dintre copiii cuplului. Apoi a sters postarea.

Biroul National de Conducere al AUR a decis sa il excluda pe Dumitru Viorel Focşa din partid, dupa ce acesta si-a agresat fizic sotia in timpul unui scandal casnic. “Ancheta interna intreprinsa de Juriul de Onoare al Aliantei pentru Unirea Românilor a stabilit ca acuzatiile aparute in spatiul public in urma scandalului declansat la domiciliul familiei Focsa se confirmă. Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focşa este incompatibil cu calitatea de membru de partid si cu demnitatea de parlamentar” – precizeaza AUR, intr-un comunicat de presa.

De asemenea, formatiunea ii cer public lui Focsa sa isi depuna mandatul de parlamentar, ca urmare a sanctiunii primite pe linie de partid. AUR afirma ca respinge ferm orice forma de violenta domestica si se disociaza de orice personaj care practica, promoveaza sau tolereaza acest gen de manifestare. “Cerem pe aceasta cale partidelor si organizatiilor publice din Romania sa urmeze exemplul pe care il dam astazi si sa expuna public toate cazurile de agresiune impotriva unor persoane lipsite de aparare”’ – se mai arata in comunicatul AUR.

Interesant:   USR-istii isi aleg noul presedinte

Deputatul bataus e din Constanta. Sotia lui  a chemat politia la domiciliul cuplului din localitata Lumina si a declarat ca a fost lovita. Agresiunea a avut loc in prezenta copilului lor.  Politistii au chemat o ambulanta, iar femeia a primit ingrijiri, insa a refuzat sa mearga la spital.
Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.