.

De ziua lui, Liviu Dragnea a primit o dedicatie poetica de la tanara lui iubita, Irina

Distribuie prietenilor tai!

Fostul om forte al PSD implineste 57 de ani.  Este prima lui aniversare in puscarie. Pe vremuri, figuri de prim-plan ale scenei politice romanesti ii faceau urari inflacarate. De exemplu, Victor Ponta (foto) care in 2013 scria pe Facebook “La multi ani prietenului si camaradului meu calit in lupte grele Liviu Dragnea ! Sanatate si putere de munca”.

Incarcerat la Rahova, Dragnea ceruse o zi libera. Intr-o prima faza, datorita bunei purtari si a faptului ca se achita de activitatile zilnice care i se dau de facut, se parea ca se va bucura de cateva ore de libertate si de compania iubitei lui, Irina. In cele din urma, permisia fost respinsa de conducerea Penitenciarului. Pe vremuri, toata suflarea PSD il coplesea cu urari. Acum, de cand este la inchisoare si a fost detronat, urarile sunt mai putine. Mult mai tanara lui iubita, Irina Tanase, i-a facut cadou un poem. Nu scris de ea, desigur, ci din perioada victoriana a poeziei engleze. Mai exact, poemul inchinat de scriitoarea Elizabeth Barrett Browning sotului ei, poetul si dramaturgul Robert Browning. Sonetul XLIII este o declaratie de dragoste extrem de profunda: “Cum te iubesc ? Sa-ncerc o-nsiruire./Adanc si larg si-nalt, atat cât poate/Atinge al meu suflet cand străbate/Spre gratie, spre tot, spre nesfarsire”. In plus, prin aceasta dedicatie, micuta Irina ii promite lui Dragnea ca il va iubi si dincolo de moarte : “Domnul de-mi ajuta/Te voi iubi in moarte si mai tare”.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in luna mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman. Fostul lider PSD a ajuns la inchisoare exact la o zi dupa alegerile europarlamentare, la care PSD a obtinut un scor umilitor.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.