.

De toată jena! Londra îşi face reclamă cu un avion rusesc!

Distribuie prietenilor tai!

Oficialii de la Londra au dat colţ în colţ de ruşine după ce au fost demascaţi că au folosit într-un afiş publicitar pentru trupa de aviaţie acrobatică Red Arrows, a Forţelor Aeriene Regale – RAF –, un avion de producţie rusească. Departamentul pentru Comerţ Internaţional a fost luat de valul entuziasmului pentru a promova turneul în Statele Unite a celebrei formaţiuni aviatice şi nu a mai ţinut cont de unele amănunte. Cum ar fi faptul că avionul de pe afiş este un Suhoi rusesc în loc de BAE Hawk T1. Mai mulţi experţi în aviaţie au semnalat imediat greşeala după ce afişul a fost postat pe Twitter, iar oficialii de la Londra au avut nevoie de câteva ore pentru a şterge postarea. Suficient timp pentru a fi luaţi peste picior de mii de internauţi.

‘Este o gafă stânjenitoare. Avionul descris în fotografie nu este BAE Hawk folosit de Red Arrows, şi nici măcar ceva care să semene cu acesta. Este un avion de luptă de  mare performanţă. Din câte se pare este un Suhoi SU-30 rusesc”, a declarat un expert în istorie militară.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

‘Nu îmi dau seama ce a fost în capul lor când au postat această imagine. Avioanele sunt atât de diferite…’, a adăugat acesta.

Red Arrows vor avea un turneu de 48 de zile în Statele Unite şi Canada, din august până în octombrie, cea mai mare perioadă din ultimii 25 de ani. Piloţii britanici vor face spectacole aeriene în 18 oraşe de pe continentul american.

Specialiştii în aviaţie subliniază că aparatul rusesc Sukhoi Su-30/33 este de aproape două ori mai lung decât BAE Hawk folosit de Red Arrows şi este de patru ori mai greu.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.