.

De la bar la spital: 300 de tineri in carantina COVID dupa ce au fost la un bar

Distribuie prietenilor tai!

Flamingo Club, un celebru bar din Zurich, ar putea fi un nou focar COVID-19 in Elvetia. Dupa o petrecere cu 300 de oameni, cativa dintre angajati si clienti au fost depistati pozitivi la coronavirus.

Autoritatile din Zurich au instituit o carantina de 10 zile pentru toti cei 300 de oameni care s-au aflat in bar in seara de 21 iunie. Deocamdata, 6 tineri – 5 clienti si un angajat al clubului – au COVID-19.

De cand a relaxat restrictiile, Elvetia se confrunta, ca mai toate tarile europene, cu o crestere a numarului de imbolnaviri. De la 18 cazuri pe zi, elvetienii au ajuns la 69.

Cresterea cazurilor in randul tinerilor irlandezi

Si in Irlanda au crescut infectarile cu noul virus. Cei mai multi dintre cei noi depistati pozitivi sunt tineri sub 35 de ani. Autoritatile medicale din Irlanda se declara foarte ingrijorate ca tinerii se aduna in grupuri mari, mai ales in cluburi, si nu respecta masurile de protectie.

Interesant:   ISIS revendica atentatul sangeros de la Moscova, dar exista mari dubii ca ei ar fi in spatele atacului

SUA: 2,5 milioane de cazuri

Statele Unite au ajuns la 2,5 milioane de imbolnaviri confirmate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 e de peste 125.000. Este cel mai mare numar de decese din lume, asta la nivel oficial. Pentru ca la nivel neoficial, probabil China e pe primul loc. Specialistii spun ca regimul comunist de la Beijing nu a raportat cifrele reale, nici la inceputul pandemiei si probabil nici acum.

Si in Romania continua avalansa de cazuri noi. De vineri pana sambata la pranz, s-au inregistrat 325 de infectii noi. 

 De la inceputul pandemiei, in Romania, 1589 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.