.

De ce sa optezi pentru gardurile din sipca metalica

K5. Novatik@Avantajele incontestabile ale gardurilor din sipca metalica
Distribuie prietenilor tai!

Daca esti proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a creste valoarea proprietatii, dar si pentru siguranta si protectie, iar instalarea unui gard metalic poate fi o solutie foarte buna. Datorita avantajelor pe care le ofera, popularitatea gardurilor realizate din sipca metalica din aluminiu sau din otel este in continua crestere.

Mai jos iti vom prezenta cateva dintre avantajele incontestabile pe care gardurile metalice le ofera:

Gardurile metalice sunt durabile

Unul din cele mai mari avantaje oferit de gardurile din sipca metalica este rezistenta acestora. Gardurile din lemn sunt solide, dar daca nu sunt tratate corespunzator, putrezesc in cativa ani si trebuie inlocuite. Pe de alta parte, gardurile din sipci metalice din otel sunt concepute pentru a rezista pe o perioada indelungata. Acestea nu se deformeaza, nu putrezesc si nici nu sunt afectate de intemperii. Astfel, gardurile din sipca metalica din otel galvanizat pot rezista pana la 20 de ani, chiar si in conditii meteo extreme. Otelul este rezistent la uzura si este ignifug. Totodata, datorita faptului ca este 100% reciclabil, este considerat un material prietenos cu mediu.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Gardurile metalice sunt rentabile

Cei mai multi proprietari se orienteaza catre gardurile din sipca metalica datorita faptului ca sunt rentabile si se pot achizitiona la preturi foarte accesibile. In plus, acestea rezista pe o perioada indelungata fara a necesita prea multa intretinere. Daca apar probleme, reparatiile sunt minime si costa cu mult mai putin decat in cazul unui gard din lemn.

Gardurile metalice ofera securitate sporita

Cu totii ne dorim un nivel cat mai crescut de securitate pentru casa sau proprietatea noastra, iar un gard realizat din sipca metalica din otel ofera o protectie sporita impotriva tentativelor de hotie si a infractiunilor. Gardurile din lemn se deterioreaza mai repede si, daca nu se intervine in timp util, pot pune in pericol siguranta proprietatii. Un gard metalic, insa, nu se deterioreaza prea usor, iar spargatorii si hotii vor intampina dificultati in taierea metalului pentru a intra pe proprietate. Prin urmare, gardurile metalice sunt alegerea cea mai sigura pentru in ceea ce priveste protectia si siguranta celor dragi, a casei si a valorilor de pe orice proprietate.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Gardurile metalice se intretin foarte usor

Gardurile din otel sunt alegerea prefecta pentru toti cei care doresc sa nu piarda prea mult timp cu intretinerea acestuia. Daca a fost instalat profesional, gardul va avea nevoie doar de aplicarea periodica a unei vopsele care sa il protejeze de rugina. Exista, insa, sipci metalice deja vopsite si finisate superior, astfel incat proprietarii nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu vopsirea gardului. Datorita performantelor remarcabile anticorozive, acestea nu necesita intretinere periodica si vor arata excelent chiar si dupa mai multi ani.

Gardurile metalice sunt estetice

Proprietarii care doresc sa dea un plus de valoare caselor opteaza pentru gardul metalic din otel care este foarte estetic si atragator. Exista sipci metalice pentru garduri in mai multe variante, in functie de modele si culori, astfel incat sa se poata alege ceea ce se potriveste mai bine cu stilul casei. In plus, acestea se pot taia dupa cerintele clientului la inaltimea dorita, astfel incat sa asigure intimitatea si permit montarea portilor sau a usilor in variate modele. Datorita liniilor ferme, gardurile metalice sunt foarte placute pentru ochi, oferind un aspect elegant si modern care creste valoarea proprietatii si face casa mult mai atractiva.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Gardurile metalice permit flexibilitate mare in proiectare

O alta caracteristica care recomanda gardurile din otel si aluminiu este faptul ca acestea se pot proiecta in orice forma si stil, putand acoperi o gama foarte variata de preferinte. Astfel, proprietarii care doresc garduri durabile, cu tenta moderna sau clasica, pot obtine foarte usor acest lucru prin alegerea sipcilor metalice din otel sau din aluminiu. Aceste garduri sunt frumoase, sigure, necesita intretinere minima si protejeaza pentru multi ani persoanele, animalele si bunurile de pe acea proprietate.

Gardurile metalice finisate bine nu ruginesc

Cu toate ca metalele ruginesc in stare naturala, gardurile metalice din otel finisate adecvat isi vor mentine integritatea timp de 12 – 20 de ani fara a rugini. Cand vine vorba de durabilitate si rezistenta la rugina, sipcile metalice din aluminiu pentru garduri sunt castigatoare. Daca locuiesti intr-o zona aproape de mare si expunerea la coroziunea din cauza sarii este ridicata, aluminiu este cea mai buna alegere pentru gardul casei tale.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.