.

De ce să jucăm (inteligent) la pariuri sportive

jucam inteligent
Distribuie prietenilor tai!

Despre pariurile sportive, un fenomen larg răspândit în întreaga lume, circulă tot felul de legende. În secolul în care trăim trebuie să punem accent, în orice domeniu, pe informarea corectă, obiectivă, pentru a evita lucrurile neadevărate, inventate, exagerate, ce se pot vehicula. Acest lucru se întâmplă și în lumea pariurilor sportive.

Ce putem face pentru a evita astfel de situații neplăcute? Aceasta-i întrebarea…

Legalbet.ro este locul unde se pune accent pe educația pariorilor, pe importanța faptului de a juca în mod serios, responsabil, inteligent, nu oricum și oricând, la pariuri sportive.

Este vital ca pariorii să cunoască și să urmeze un algoritm prestabilit și un set de reguli care să le guverneze activitatea parioristică.

Secțiunea “Școala pariurilor” vă oferă cu generozitate astfel de informații, care constituie practic abecedarul celor ce doresc să înceapă să joace la pariuri sportive. Sunt informațiile de bază despre casele de pariuri, despre ceea ce sunt pariurile sportive și care sunt tipurile de pariuri, despre ce înseamnă cotele și cum se calculează ele, despre modul în care se analizează un eveniment sportiv, despre gestionarea emoțiilor pariorilor.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Este foarte important ca, înainte de a vă aventura să “puneți un bilet” la pariuri sportive să parcurgeți ghidul nostru exhaustiv ce conține noțiunile ce stau la temelia pariurilor sportive.

Să nu uităm de “bani”, pentru că acesta este cuvântul ce se învârtește amețitor în mințile mai tuturor pariorilor. Sfatul nostru esențial este să păstrați pariurile  sportive la nivel de pasiune, nicidecum să nu faceți din ele un mod de viață.

Urmând acest îndemn la prudență, vă puteți rezerva un cuantum de maximum zece procente, nu mai mult, din suma pe care o câștigați lunar, pe care îl puteți dedica pasiunii pariurilor sportive.

Managementul banilor este esențial în pariurile sportive, de aceea vă recomand să nu porniți la drum fără să vă asigurați că eventuala pierdere a sumelor alocate pariurilor nu va afecta în vreun fel siguranța financiară, fizică și mentală a voastră și a familiilor voastre.

Dacă aveți cunoștințe solide despre un sport, nu generale, ci canalizate în mod concret către o anumită ligă sau campionat, vă puteți construi o strategie de pariere.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Ea trebuie să fie în deplină concordanță cu profilul vostru de risc și ar fi indicat să se bazeze pe bilete de joc care să conțină cât mai puține meciuri.

Este bine de știut că o strategie personală se cristalizează, de regulă, după îndelungi încercări, după ce pariorul acumulează experiență și reușește să se disciplineze în joc.

Aceste elemente tehnice pe care le-am enumerat, puse cap la cap și întregite de responsabilitate și disciplină, pot face din pariurile sportive o pasiune care să vă ofere porția căutată de adrenalină, dar și o sursă inteligentă de a obține profit.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.