.

De ce s-a micsorat averea lui Elon Musk?

De ce s-a micsorat averea lui Elon Musk
Distribuie prietenilor tai!

Tesla este cea mai importanta companie, producatoare de automobile electrice, baterii pentru retele electrice, dar si sisteme de productie de energie solara.Aceasta il are ca principal actionar pe Elon Musk, miliardarul a carui avere a scazut dramatic.

Investitorii Tesla vand actiuni vestea a aparut si pe fullonline

 

Dupa ce investitorii au vandut  in ultimele luni un numar semnificativ de actiuni Tesla, averea lui Elon Musk a scazut sub 200 miliarde de dolari. Acest lucru s-a datorat mai multor factori, insa motivul principal are legatura cu Twitter, reteaua sociala cumparata de afacerist. 

Ce i-a influentat pe investitori sa vanda actiunile Tesla?

 

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Reuters transmite ca investitorii s-au temut de faptul ca Elon Musk ar putea fi mai interesat de reteaua Twitter, decat de Tesla, cel mai important producator de automobile electrice, unde este actionar principal. 

Care este averea actuala a lui Elon Musk? 

 

Datele Forbes arata ca in prezent averea lui Elon Musk este de aproximativ 194,8 miliarde de dolari. In cea mai mare parte, aceasta provine din participatia sa la Tesla, unde ocupa pozitiile de director general si principal actionar. 

De cand au inceput pierderile pentru compania Tesla?

 

Inca din luna aprilie, de cand Elon Musk a facut prima oferta pentru reteaua sociala Twitter, pentru Tesla au inceput sa se inregistreze pierderi masive, aproape jumatate din capitalizarea bursiera. Averea omului de afaceri a scazut astfel cu mai mult de 70 miliarde de dolari. Vestea a aparut si pe fullonline, site-ul unde poti gasi si mai multe informatii legate de acest subiect. 

 

Dupa ce Musk a vandut titluri Tesla de peste 14 miliarde de dolari, investitorii au inceput sa fie ingrijorati cu privire la alte posibile vanzari de actiuni. Din acest motiv, multi dintre ei au ales sa renunte la actiunile Tesla, ceea ce la ingrijorat pe afacerist.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

 

Care au fost costurile pentru achizitionarea Twitter? 

 

Elon Musk a platit 44 miliarde de dolari pentru a detine Twitter, o retea sociala de succes, cu imprumuturi la banci de peste 10 miliarde de dolari, dar si cu angajamente in ceea ce priveste capitalul de aproape 34 miliarde de dolari. Au existat pareri impartite cu privire la aceasta achizitie, utilizatorii Twitter fiind surprinsi de schimbarea board-ului de conducere. 

De ce le este frica investitorilor Tesla?

 

Investitorilor Tesla le este teama de faptul ca Musk nu o sa mai sustina compania la fel ca inainte sa cumpere Twitter, mai ales in situatia in care concurenta este in crestere, iar productia de automobile electrice se mareste. Acestia sunt de parere ca Elon Musk isi aloca tot timpul pentru dezvoltarea si administrarea companiei Twitter si ca este posibil sa aiba nevoie de mai mult capital. Tocmai din aceasta cauza, multi dintre ei au preferat sa renunte la actiuni. 

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

 

Elon Musk este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, pe locul doi dupa Bernard Arnault, avand o avere impresionanta, de aproximativ 149 miliarde de dolari. Unele dintre cele mai mari companii pe care le detine omul de afaceri sunt Tesla, SpaceX, dar si Twitter. 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.