.

De ce au elevii cutii de carton pe cap la o școală din India

Distribuie prietenilor tai!

Conducerea unei școli din India și-a cerut scuze public după ce pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu elevii dintr-o clasă cu cutii de carton pe cap, o metodă aleasă de un profesor pentru a-i împiedica să copieze pe copii. Incidentul a avut loc la Colegiul pre-universitar Bhagat din Haveri, statul indian Karnataka din sudvestul țării. Un alt profesor i-a fotografiat pe elevii cu cutiile de carton pe capete. Partea din față a cutiilor a fost decupată astfel încât elevii să poată vedea doar foaia din fața lor, nu și ce se întâmplă în lateral, la fel ca ochelerii de cal puși pe fața animalelor la cursele hipice. Scandalul a ajuns până la nivelul guvernatorului, după ce fotografia a fost postată pe Facebook și a atras un val de critici. Ministrul Educației din India a declarat că practica adoptată la școala respectivă este inacceptabilă.

Interesant:   Presedinta Comisiei Europene cere, din nou, primirea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Ne ajuta la ceva aceasta declaratie?
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.