.

De azi, calatorii in Spania fara vaccin, fara test

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Autoritatile spaniole au scos Romania de pe lista statelor cu risc de infectare COVID 19. Prin urmare, din data de 21 iunie, 2021, cetatenii care sosesc din Romania in Spania pe cale aeriana nu mai trebuie sa prezinte, la intrarea in Spania, nici certificat de vaccinare, nici test negativ PCR sau antigen, nici certificat de recuperare post COVID.

Autoritatile spaniole au revizuit conditiile de intrare pe teritoriul Regatului Spaniei pentru persoanele care sosesc din Romania, ca urmare a faptului ca tara noastra nu mai este considerata a in categoria statelor cu risc de infectare. Asadar, de luni, 21 iunie, romanii pot calatori liber in Spania, in vacanta, fara grija certificatului de vaccinare si fara grija testelor. Atentie, insa! Ramane valabila obligatia ca toate persoanele care calatoresc spre Spania, pe cale aeriana sau maritima, sa completeze, anterior efectuarii calatoriei, un formular privind starea de sanatate, prin intermediul aplicatiei Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es

Interesant:   Școala începe cu prezență fizică pentru 99,7% dintre elevi

Formularul trebuie completat inclusiv in cazul minorilor. In aceasta situatie (sau in situatia persoanelor dependente) formularul poate fi completat de catre tutore.

Dupa ce pasagerii completeaza formularul, se va genera un cod unic QR de sanatate, care va trebui prezentat digital sau pe suport de hartie la controlul de sanatate efectuat pe aeroportu sau in portul de destinatie. Daca veti semna formularul din aplicatie, acesta apare in sectiunea “Calatoria mea”, iar utilizatorul va primeste si un e-mail care poate fi printat.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.