.

De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Distribuie prietenilor tai!

Acest lucru e posibil datorita faptului ca a luat sfarsit procesul de interconectare al platformei online Ghișeul.ro cu sistemele informatice ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Rovinieta poate fi cumpărată pe o durată de 1 zi, 10 zile, 30 de zile, 60 de zile sau 12 luni.

„Am făcut încă un pas pentru a aduce statul la un click distanță. Pentru că am intrat în perioada concediilor, am vrut să mai scăpăm românii de o grijă. Începând de astăzi, 27 iunie, românii care pornesc la drum pot cumpăra toate tipurile de rovinietă direct în platforma web www.ghiseul.ro, prin câteva clickuri. Avem deja peste 2,2 milioane de utilizatori Ghișeul.ro, iar acum, la jumătatea anului 2024, platforma a procesat 3 milioane de tranzacții. Ghișeul.ro continuă să aibă o creștere solidă, dovedind interesul românilor pentru soluții eficiente de interacțiune online cu administrația: cei peste 2 miliarde de lei colectați în primele 6 luni din 2024 depășesc valoarea colectată pe tot parcursul anului 2023”, a declarat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Pe parcursul acestui an, echipa de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lucrat pentru optimizarea funcționalităților Ghișeul.ro, atât în platforma web, cât și în aplicația mobilă.  Cazierul judiciar online, descărcat deja de sute de mii de români, poate fi accesat acum și în aplicația mobilă.

Ghișeul.ro are peste 400 de tipuri de plăți pentru servicii publice, utilități și amenzi, disponibile atât pe platforma web www.ghiseul.ro, cât și în aplicația mobilă descărcată de peste 300.000 de români din magazinele Apple App Store și Google Play Store.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.