.

Dansuri de societate populare in randul romanilor

Distribuie prietenilor tai!

Dansurile de societate sunt agreate de majoritatea romanilor. De aceea la cele mai multe evenimente sociale se pune o muzica care permite diferite stiluri de dans. Tot mai multi romani isi indreapta atentia si catre cursurile de dans, pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in materie de dans.

Printre cele mai populare dansuri in randul romanilor se numara salsa, rumba sau vals. Americanii prefera dansurile precm Swing sau Hustle cand vine vorba de dansuri rapide, sau Foxtrot pentru dansuri mai lente.

Aceste dansuri de socitate sunt populare in toata lumea, preferintele fiind diversificate in functie de diferentele culturale. In Romania, cursantii incep de cele mai multe ori cu dansuri de Salsa si Rumba, pe cand in America se incepe cu cursuri de Hustle si Swing.

Beneficii ale dansurilor de societate

Dansul te ajuta sa iti exprimi emotiile si gandurile intr-o maniera artistica. Sunt si beneficii fizice, mai ales tonifierea muschilor sau imbunatatirea posturii. In ceea ce priveste beneficiile psihice, dansurile ajuta la relationarea cu ceilalti oameni. Ofera buna dispozitie, socializare si distractie mai ales la evenimentele la care iei parte.

Dansurile dragostei

Fiindca ne aflam in luna iubirii, e bine sa cunosti faptul ca dansurile precum Tango sau Rumba sunt potrivite pentru cupluri. Iti poti petrece timpul cu persoana draga si puteti regasi bucuria de a va iubi printr-un dans lasciv si emotional. Capactiatea de a dansa perfect impreuna cu partenera se obtine in timp prin exercitiu si iar exercitiu. Comunicarea din cuplu la dansuri se va obtine rapid dupa doar cateva lectii de dans.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.