.

Dan Petrescu, la capatul rabdarii – nici el, nici jucatorii de la CFR Cluj nu si-au luat banii

Distribuie prietenilor tai!

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a dezlantuit la adresa propriului sau club, pentru ca nici el, nici jucatorii nu si-au primit prima europeana.

Desi echipa a castigat milioane de euro, dupa meciurile europene din acest sezon, clubul nu s-a achitat de obligatiile financiare, scrie The Scottish Sun. Publicatia scotiana il citeaza pe Petrescu : jucatorii inca asteapta sa-si primeasca primele financiara pentru jocurile europene. Si eu astept. Cu totii asteptam. Ce putem face ? Avem un bun parcurs european si suntem intr-o pozitie puternica”. Dan Petrescu spune ca e o problema delicata, cu care se confrunta multe cluburi din Romania si spera ca managementul CFR Cluj sa rezolve cat mai repede. In opinia fostului fundas dreapta si jucator la Chelsea, fotbalistii trebuie motivati, asta e regula in fotbal oriunde in lume.

Pe 12 decembrie, ardelenii intalnesc echipa Celtic, in ultimul meci al grupei E. CFR Cluj este singura reprezentanta a Romaniei in acest sezon din cupele europene.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.