.

Cutremur în PNL. Un important lider a demisionat

Distribuie prietenilor tai!

Şoc în Partidul Naţional Liberal, la doar o săptămână după câştigarea alegerilor europarlamentare. Liderul filialei Bucureşti, Cristian Buşoi, ales pe listele Parlamentului European, a declarat că renunţă la preşedinţia celei mai importante filiale a partidului din cauza rezultatelor slabe la scurtinul din 26 mai. Buşoi a declarat că nu va pleca şi din partid şi că va continua să se implice în organizaţia PNL Bucureşti şi în dezbaterile privind temele care privesc Capitala. ERl este de părere că organizaţia pe care a condus-o până astăzi a avut o organizare bună şi a făcut tot ce trebuie pentru a susţine şi a ajuta campania electorală a PNL la nivel naţional. Politicianul liberal aminteşte că a preluat organizaţia la 12% adică 74.041 de voturi la alegerile locale din 2016, iar la alegerile europarlamentare de anul acesta, PNL Bucureşti a obţinut 15,7%, adică 145.952 de voturi, aproape dublu faţă de acum trei ani.Problema pentru PNL Bucureşti a fost că USR a obţinut un scor mai bun în Capitală, fapt ce i-a adus reproşuri din partea conducerii centrale. Buşoi a replicat însă că şi conducerea naţională a PNL este responsabilă pentru scorul de la Bucureşti.

Interesant:   Variola maimutei: Joe Biden declara starea de urgenta in sanatatea publica

Presa a speculat imediat faptul că locul lui Cristian Buşoi ar putea fi luat de noua vedetă a PNL, fostul realizator de emisiuni de televiziune Rareş Bogdan, care a fost cap de listă PNL la europarlamentare. Mai mult, surse din partid au sugerat că Rareş Bogdan ar urma să candideze şi la postul de Primar General al Capitalei.

Însă Rareş Bogdan a precizat că nu va candida la Primăria Capitalei, şi că are alte planuri politice.
Rareş Bogdan a spus că este convins că PNL are oameni extrem de valoroşi care pot să o contracandideze şi să şi câştige în faţa Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.