.

Curg amezile pe Litoral din cauza nerespectării legilor de distanțare socială

Distribuie prietenilor tai!

Şapte unităţi de alimentaţie publică de pe litoral, incluzând cluburi de noapte şi o terasă-restaurant, au fost sancţionate contravenţional de poliţişti pentru nerespectarea regulilor de distanţare fizică cu amenzi însumând 61.000 de lei, informează un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.
Potrivit sursei citate, peste 360 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai altor instituţii de control au acţionat, sâmbătă noaptea, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.
Cu acest prilej, au fost identificate şapte societăţi comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor cauzate de pandemie şi au fost acordate opt amenzi în valoare totală de 61.000 de lei.
“În Mamaia, poliţiştii au identificat trei societăţi comerciale care nu au luat măsuri necesare respectării normelor de protecţie sanitară şi aplicării celor pentru distanţare fizică, în mod eficient, pentru evitarea, pe cât posibil, a interacţiunii între clienţi. Este vorba despre trei cluburi care au fost amendate cu câte 5.000 de lei fiecare, iar, ulterior, pentru că nu s-au conformat legislaţiei şi recomandărilor poliţiştilor, două din cele trei unităţi au mai fost sancţionate cu câte 10.000 de lei, fiecare”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.
Totodată, în Costineşti, două cluburi în care nu erau respectate normele de distanţare fizică şi nu era evitată interacţiunea cu şi între clienţi au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 16.000 de lei, iar o terasă-restaurant din Vama Veche a primit o amendă de 10.000 de lei.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.