.

Cupa Romaniei, mutata la Ploiesti din cauza pandemiei

Distribuie prietenilor tai!

Finalistele vor juca pe 22 iulie, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Federatia Romana de Fotbal a luat aceasta decizie pentru a reduce cat mai mult deplasarile jucatorilor, tinand cont ca numarul de cazuri COVID-19 e in crestere in Romania.

“Dorinta de a oferi echipelor finaliste, indiferent cine vor fi acestea, posibilitatea de a face calatorii mai scurte a fost un factor important in decizia de a muta meciul” – se arata in comunicatul FRF, care precizeaza ca “se aproba schimbarea locului de desfasurare a Finalei Cupei Romaniei, editia 2020, jocul urmand a se disputa pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti, in loc de stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, cum fusese programat initial”.

Ploiesti e la 56 km nord de Bucuresti, in timp ce Craiova e la o distanta de 230 de km de capitala Romaniei.

Finalistele se decid saptamana aceasta. Miercuri are loc partida FCSB (Steaua) – Dinamo, iar joi se intalnesc Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Politehnica Iasi.

In Romania, numarul de noi cazuri de imbolnavire a crescut zilnic in ultimele doua saptamani. Marti, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 397 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. In total, de la inceputul pandemiei, in Romania au fost 29.260 de cazuri de COVID-19.

In Europa, pandemia cauzata de coronavirus a ucis peste 200.000 de persoane – potrivit unei statistici intocmite pe baza cifrelor oficiale. Doua treimi dintre decese au fost inregistrate in Regatul Unit, Italia, Franta si Spania.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.