.

Cupa CFMOTO 2022 are campion

1-5. Comunicat ATVRom Castigator cupa CFMoto
Distribuie prietenilor tai!

Weekend plin de evenimente! 10 piloti romani s-au aflat in acest sfarsit de saptamana la Navak, Serbia, pentru ultima etapa a CUPEI CFMOTO. Din pacate, in prima zi a plouat torential, iar la ora programata pentru etapa din CUPA, baietii nu au putut iesi pe circuit. Duminica insa, vremea a tinut cu ei, iar soarele a adus zambetul pe buze pilotilor CUPEI CFMOTO. A fost o zi de ”totul sau nimic” si chiar au dat totul. S-au dat batalii serioase la varful clasamentului general in competitia cu motociclete, fiind vorba de ultima etapa.

Podiumul general al CUPEI CFMOTO arata asa:
Locul 1 – Fabian Cojocariu
Locul 2 – Ionut Purdea
Locul 3 – Cristian Radu

Cristian Radu, campionul CUPEI CFMOTO: ”Anul acesta competitional a fost plin de surprize pentru mine, nu ma asteptam sa castig prima etapa organizata la Serres (Grecia) cu atat mai mult sa castig CUPA CFMOTO. M-am distrat foarte mult alaturi de echipa si sper ca voi avea aceleasi rezultate la clasa superioara supersport. Multumesc CFMOTO, si sponsorilor mei, si familiei care m-a sustinut atat financiar, cat si moral. Fara ei nu as fi putut ajunge aici”.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

FABIAN COJOCARIU, vicecampion CUPA ACFMOTO: “Anul asta a fost grozav. Plin de experiente atat frumoase, cat si rele, dar nu ai cum sa schimbi asta, pana la urma asa sunt cursele. Cel mai frumos moment din anul acesta a fost prima etapa de la Navak (Serbia), a doua cursa. Dupa ce am venit determinat sa castig, prima cursa a fost palpitanta. Nu am reusit sa-l depasesc pe Cristian, fiind in roata lui toata cursa. A doua cursa, nimic nu m-a mai oprit. Am plecat si dus am fost. Cel mai neplacut moment din acest an este a doua etapa de la Serres(Grecia). Nici nu plecasem la etapa si eram demoralizat, avusem acident pe strada. In seara acidentului eram hotarat sa renunt la tot. Cand am ajuns nici nu puteam sa pun combinezonul pe mine la prima intrare, mainile erau greu de miscat. Nu avem nicio asteptare din acea etapa, voiam doar sa ma plimb si sa nu cad. Am terminat prima cursa pe doi. Cu bune cu rele, CUPA CFMOTO a fost extraordinara si recomand tuturor sa incerce, nu au nimic de pierdut! Emotia de la start si algomeratia din primul viraj, nu o poti compara cu nimic altceva!”

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

IONUT PURDEA, LOCUL III CUPA CFMOTO: “Acest an il consider unul de sacrificiu. Scopul meu pentru acest an competitional a fost sa acumulez cat mai multa experienta pentru a o pune in practica in viitor. Referitor la ultima cursa, consider ca antrenamentele au dat roade. Am plecat de pe pozitia a patra, reusind in primul viraj sa avansez doua pozitii si sa pastrez pozitia a doua pana la final”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.