.

Cum stanga politica distruge Spania

334876720_607200050912283_4376134930252000566_n
Distribuie prietenilor tai!

V-ați imaginat vreodată că Spania ar fi prima țară din Europa care să decadă din punct de vedere moral mai repede decât oricare alta? Mai repede decât Franța, mai repede decât Marea Britania, mai repede chiar și decât Olanda, unde marihuana e legală.

Partidul socialist și cel comunist, care se află la guvernare, sunt pe punctul de a distruge țara lui Cervantes. În continuare vă voi enumera zece acțiuni și legi pe care pun pariu că nu le veți crede.

1. Educație sexuală pentru copii de 3 și 4 ani

În Catalonia, una dintre cele mai liberale regiuni spaniole, există educație sexuală cu cărți explicite pentru copiii de 4 ani, pentru a-i învăța ce sunt organele genitale, cum să facă sex și cum să se atingă (cu alte cuvinte, să se masturbeze). ). În unele regiuni din Spania există așa-numitele „ateliere de senzații” pentru a-i face pe copii să exploreze senzațiile sexuale. Și iată câteva știri pe care le-am găsit pe internet și le-am tradus pentru voi, avertizând părinții despre educația copiilor lor:

<<Cunoașteți programul Coeduca’t pentru sexualizarea copiilor? Guvernul Cataloniei a implementat deja programul de sexualizare a copiilor, Coeduca’t, in 1.000 de școli din Catalonia. În cadrul acestuia, Guvernul promovează masturbarea în rândul copiilor de 3 ani, consumul de pornografie în rândul copiilor de 8 ani, sexul oral în rândul adolescenților de 12 ani.>>

Printre subiectele întâlnite în atelierele de educație sexuală putem găsiți: „Voi avea un orgasm prima dată?”, „Ce înseamnă să fii o persoană trans?”, „De ce sexul oral ne dă atât de multă plăcere?”, „Sexism și rasism”, „Bisexualitate și pansexualitate ”, „Ce se întâmplă dacă mă culc cu o persoană de același sex?”, „Ce este feminismul?”, „Avortul doare?”, „Îți dorești să te masturbezi?”. Absolut dezgustător și dezgustător…

2. Pedofilia bazată pe consințământ promovată de o ministră

Bineînțeles, mai întâi îi învață pe copii ce este sexul și cum să-l practice și apoi le dau dreptul de a face acest lucru cu oricine doresc. Repet: CU CINE DORESC. Într-unul dintre discursurile sale, ministra comunistă, Irene Montero, a asigurat că educația sexuală „este un drept al băieților și al fetelor, indiferent cine le sunt familiile, pentru că toți băieții, fetele din această țară au dreptul să-și cunoască propriul corp, să știe că niciun adult nu le poate atinge corpul dacă ei nu vor și că aceasta este o formă de violență. Au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine doresc, pe baza consimțământului, desigur. Iar acestea sunt drepturi pe care le au recunoscute”. Dacă vă dați seama, am trecut de la „eliberarea sexuală a femeilor” la „eliberarea sexuală a copiilor”. Precum voi, și eu am rămas fără cuvinte. Asta este o adevărată nebunie…

3. Avort legal și gratuit fără acordul părinților pentru fetele de 16 ani

Prin urmare, fetele spaniole au învățat ce este sexul și cum să-l facă, apoi au învățat că au dreptul de a face sex cu oricine doresc și apoi, dacă rămân însărcinate, ce urmează? Avort, desigur! Fetele de 16 ani pot avorta gratuit fără acordul părinților, până în a 14-a săptămână de sarcină. Deci nu mai vorbim despre un embrion, ci despre un făt, pentru că atunci când embrionul ajunge în săptămâna 8, se numește făt. Practic, pentru a obține permisul de conducere sau pentru a juca la loterie, nu la cazinou, ok?, ci la loterie, trebuie să ai 18 ani, totuși pentru a-ți mutila corpul, ești suficient de matur la 16 ani. De asemenea, trebuie să plătești pentru a avea ochelari de vedere sau ca să faci o operație pentru a nu mai necesita ochelari, dar să-ți omori bebelușul…poți să o faci gratis. Când spun „gratuit”, spun „plătit cu taxele cetățenilor”, evident. Nu contează dacă tu, un cetățean oarecare, ești de acord sau nu cu această practică, cu siguranță vei plăti pentru ca alte mame să își poată ucide copiii. Dacă moare și fata în timpul operației? Pentru că există riscul! Sau dacă suferă o traumă post-avort? Credeți că acelor comuniști și socialiști murdari le vor păsa? Nu… Asta nu este problema lor.

4. De la vârsta de 14 ani, oamenii își pot schimba sexul și numele în mod legal fără a avea tulburare de dezvoltare a sexului

Iată noile legi cu privire la transexualitate, unul dintre punctele care a generat cele mai multe controverse:

Adolescenții de la vârsta de 14 ani își pot schimba acum sexul pe cartea de identitate fără a fi nevoie de un raport medical sau de un tratament hormonal. Adolescenții de la vârsta de 16 ani pot face toate acestea chiar și fără acordul părinților. Singura cerință pentru a-ți schimba sexul este voința. Procesul va dura maximum patru luni.

Interesant:   Ucraina ar putea fi in spatele exploziilor de la gazoductele Nord Stream

Când va intra în vigoare „legea trans”, transexualitatea nu va mai fi considerată o boală, iar persoanele trans își vor putea schimba sexul legal în Registrul Civil și cartea de identitate fără a fi supuse la doi ani de terapie hormonală sau a avea nevoie de un diagnostic de diforie de gen, așa cum s-a întâmplat până acum.

Iar situația se înrăutățește pentru că…„practica de aversiune, conversie sau metode de contracondiționare, programe și terapii, sub orice formă, care vizează modificarea orientării sexuale sau identității sau expresiei de gen a persoanelor este interzisă, chiar cu acordul persoanlor în cauză sau al reprezentanților legali ai acestora”.

Așadar, ceea ce eu înțeleg din această propoziție este că, dacă un băiat crede că e fată, NU are dreptul și libertatea de a merge la medic și de a confirma dacă suferă sau nu de tulburare de dezvoltare a sexului și nici de a trata această tulburare prin terapie de reconciliere cu sexul biologic. Singura opțiune pe care o are este să se declare oficial fată, indiferent dacă are sau nu cu adevărat tulburare de dezvoltare a sexului. Și, dacă persoana merge la terapie , el sau ea poate primi o amendă de până la 150.000 de euro. Sună a nebunie…

Această lege arată foarte clar ceea ce Charlotte Goiar, prima persoană spaniolă care și-a schimbat sexul, a menționat în cartea ei „The original Harry Benjamin Syndrome”. Un lucru este să ai Sindromul Harry Benjamin, ceea ce înseamnă că un medic declară când o persoană suferă de tulburare de dezvoltare a sexului, iar un alt lucru total diferit este să fii declarat transexual sau transgender de către lobby-ul LGBT. Pe scurt, tulburarea de dezvoltare a sexului este o afecțiune medicală, în timp ce transexualitatea este pur și simplu ideologie de gen. Dacă ne gândim bine, ceea ce face stânga politică este să subestimeze rolul medicilor. Și, dacă lucrurile continuă în această direcție, de ce ar mai simți oamenii nevoia să studieze medicină? E suficient să întrebăm lobby-ul LGBT ce boală avem, am dreptate?

5. Bărbații nevinovați pot fi acuzați de hărțuire sexuală

Legea „Doar da este da” este o lege care a fost creată de „Ministerul Egalității”, un minister inventat în Spania, al cărui scop este să pedepsească bărbații și să-i acuze de orice fel de infracțiuni sexuale, chiar și de cele pe care nu le-au comis. Mă explic. În cazul în care o femeie depune o plângere în justiție împotriva partenerului său sau împotriva unui bărbat necunoscut, acuzându-l de hărțuire sexuală, bărbatul va fi reținut automat, fără niciun fel de dovadă, până la proba contrarie. Reforma legii „Doar da este da” pune în centru consimțământul și nu violența. Cu alte cuvinte, violența și intimidarea nu mai sunt elementul cel mai important, ci doar un plus.

Dvs. știți ce sunt complimentele pe stradă? Ei bine, în Spania, mulți bărbați din America Latină fac asta și vă spun acest lucru din propria mea experiență. Îmi amintesc și acum ziua în care un necunoscut mi-a spus aproape de metrou: „Ești un înger căzut din cer”. Poate că în țările lor (care sunt destul de sexiste din câte am înțeles), aceasta e o modalitate de a arăta unei femei că este frumoasă. Ei bine, acum aceste acțiuni sunt considerate „hărțuire ocazională”, infracțiune care va presupune sancțiuni precum munca în folosul comunității sau amenzi pentru agresori.
Să revenim la victime. Cu această nouă lege, victimele violenței sexuale care câștigă mai puțin decât salariul minim vor primi acum ajutor financiar echivalent cu șase luni de indemnizație de șomaj, iar suma poate fi mai mare dacă victima are un handicap sau are copii. Sună foarte bine, într-adevăr. Pentru că, să nu mă înțelegeți greșit, eu sunt prima care să ceară condamnarea infractorilor sexuali și să sprijine victimele. Dar dacă nu este adevărat? Dacă femeia minte? Având în vedere că acum în Spania femeile nu sunt obligate să prezinte un raport medical care să demonstreze că au fost agresate, ca să nu mai spun că există modalități de a falsifica un raport, cred ca suntem cu toții de acord că orice femeie nebună se poate declara victimă, corect ? Am vorbit cu niște prieteni celibatari spanioli despre această lege și mi-au povestit că le este foarte frică să mai vorbească cu fetele. Nu știi niciodată cum pot interpreta un simplu compliment… Nu este deloc amuzant ceea ce se întâmplă, dar nu pot evita să fac această glumă. Practic, acum, primul lucru pe care un bărbat ar trebui să îl facă înainte de a se culca cu o femeie (cu atât mai mult cu una necunoscută) este să obțină o hârtie scrisă și semnată în care aceasta să afirme că este de acord să facă sex, pentru orice eventualitate. Și din cauza unor legi stupide și nedrepte ca aceasta, mulți bărbați își vor ruina viața, veți vedea. Spania este cu siguranță ultima țară din lume în care aș avea un băiat, vă jur.

Interesant:   Biden e de acord să trimită avioane Ucrainei

6. Infractorii bărbați ar putea fi achitați de violență sexistă dacă devin femei

Acum devine și mai „amuzantă” povestea. Am spus mai spus că acum fiecare persoană își poate schimba cu ușurință numele și sexul în mod legal, fără un raport medical care să arate că persoana respectivă suferă de disforie de gen și fără a fi nevoită să facă tratament hormonal și să se supună unei intervenții chirurgicale înainte. Am mai spus că un bărbat va fi arestat automat dacă o femeie îl acuză de hărțuire sexuală sau alt tip de violență, fără raport medical și orice alt fel de dovezi. Bun. Deci, ce se întâmplă dacă un bărbat agresează cu adevărat o doamnă, dar își schimbă sexul pentru a deveni femeie după aceea? Potrivit ziarelor spaniole, „bărbații care își schimbă sexul nu sunt scutiți de pedeapsă pentru violență sexistă, deoarece obligațiile legale pe care le avea orice persoană înainte de a-și rectifica sexul vor fi menținute”. Obligațiile legale pe care le avea orice persoană înainte de a-și rectifica sexul vor fi menținute…Bun, în regulă! Este perfect corect. Dar dacă un bărbat își schimbă mai întâi numele și sexul pe cartea de identitate și apoi atacă o femeie? Textul lasă loc unei interpretări libere, sunteți de acord? Și ceea ce eu înțeleg este că se va întâmpla exact precum în competițiile sportive, în care așa-zisele „femei trans” (care sunt bărbați din punct de vedere biologic) bat femeile, datorită forței lor. Adică, nu contează dacă un bărbat își schimbă legal numele și sexul, corpul lui va fi întotdeauna corpul unui bărbat, nu? Și corpul unui bărbat este diferit de corpul unei femei. Prin urmare, răul va fi produs în mod egal, dacă știți la ce mă refer.

Cu alte cuvinte, pentru Justiție, nu vom mai vorbi despre violență sexistă făcută de un bărbat împotriva unei femei, ci despre o violență făcută de o femeie împotriva altei femei și, desigur, pedeapsa nu va fi aceeași. Asta este. Nimic în neregulă cu asta…

Am descris cele mai dezgustătoare și nedrepte acțiuni și legi referitoare la copii, femei și transexuali. Acum să vorbim despre animale. Există o nouă lege…că nu vă va vine a crede!

7. Închisoare pentru uciderea oricărui animal care se află în casa ta

Există așa-numita „Lege a bunăstării animalelor” care spune că dacă, de exemplu, un șobolan sau un șarpe intră în casa ta și îl ucizi, poți fi condamnat la până la 18 luni de închisoare. Imaginează-ți această lege în Franța. Nu ar fi suficiente locuri în închisoare pentru toți ucigașii de șobolani, haha.

8. Amenzi usturătoare dacă aveți aceste animale de companie sau dacă animalul dvs. rămâne însărcinat

Urmând noile reguli ale „Legii bunăstării animalelor”, printre animalele de companie obișnuite care le-ar fi interzis spaniolilor să le mai aibă în casă, am putea întâlni hamsteri, iepuri, șoareci, păianjeni, țestoase, papagali, iguane, șerpi și altele. Dar ce se întâmplă dacă oamenii au oricare dintre aceste animale? În cazul în care animalele de companie au fost cu ei încă dinainte de aprobarea legii, nu ar trebui să fie nicio problemă. Asta atâta timp cât animalele sunt deja înregistrate și vaccinate și în cazul în care aprobarea finală a legii nu spune altfel. Desigur, proprietarii trebuie să împiedice reproducerea animalelor în cauză. Această lege interzice creșterea animalelor cu excepția cazului în care proprietarii sunt înregistrați ca crescători de animale de companie. Se aplică amenzi de la 500 la 10.000 de euro proprietarului unei cățele care rămâne însărcinată. Incredibil, nu?!

Pe de altă parte, dacă oamenii încorporează în familie vreunul dintre aceste animale după punerea în aplicare a legii, amenzile pot fi foarte mari. Întrucât acțiunea ar putea fi considerată o infracțiune minoră, ar fi pedepsită cu o amendă între 600 și 30.000 de euro. Cantitatea exactă va depinde de mai mulți factori, inclusiv dacă animalul este rănit sau nu. De parcă majoritatea oamenilor au animale de companie acasă pentru a le maltrata… În fine.

Interesant:   Sârbii au predat 10.000 de arme în patru zile

9. Zoofilia pe cale de a fi legalizată

Toate legile și situațiile despre care v-am povestit sunt șocante, dar aceasta este o bombă, este ceva pe care îl prorocesc de câteva luni și unii oameni ar fi putut crede că este doar o conspirație… Ei bine, fie că credeți sau nu, zoofilia -care până acum era considerată infracțiune- pare a fi permisă în Spania! Pentru cei ce nu sunt la curent, zoofilia înseamnă atracția sexuală față de animale și/sau contactul sexual cu un animal. Articolul 337 din Codul Penal Spaniol, încă în vigoare astăzi, consideră că zoofilia este o formă de abuz, însă această clasificare dispare odată cu noua lege, care consideră că există infracțiune doar atunci când actul de zoofilie provoacă vătămare animalului.

Cu alte cuvinte, persoanele degenerate au voie acum să întrețină relații sexuale cu animalele lor de companie, cu condiția să nu facă rău animalului! Controversata lege a bunăstării animalelor, promovată de partidul de extremă stânga Podemos, ar introduce modificări în Codul Penal Spaniol. Deși, pe de o parte, stabilește pedepse de până la 18 luni de închisoare pentru uciderea sau maltratarea animalelor vertebrate, pe de altă parte, ar dezincrimina zoofilia.

10. Desființarea Zilei Tatălui

Pe 19 martie, ziua în care Biserica Catolică îl comemorează pe Sfântul Iosif, soțul Sfintei Maria, spaniolii profită pentru a sărbători Ziua Tatălui. Pentru asta, în această zi specială sunt organizate activități pentru părinți și copii în școli. Cu toate acestea, o profesoară de la o școală din orașul Jerez de la Frontera a trimis un mesaj cu o cerere specială prin WhatsApp care a devenit viral. În mesajul audio, aceasta cerea desființarea Zilei Tatălui pentru ca „Ziua Persoanei Speciale” să fie sărbătorită în loc. Iată mesajul pe care profesoara l-a transmis:

<<Bună ziua, părinți. Uitați, vroiam să spun că pe 19, care cade într-o duminică, este Ziua Tatălui. După cum bine știți, nu se mai sărbătorește pentru că există multe tipuri de familii: părinți singuri, sunt alții care au două mame sau doi tați…Așadar, ceea ce urmează să sărbătorim este Ziua Persoanei Speciale. Să vedem dacă puteți aduce o poză a familiei sau, de exemplu, a vărului Jaime, care este vărul cu care copilul se distra cel mai mult, sau cu bunicii, sau cu toata familia, sau cu tata, mama și frații…Poate fi ce doriți, dar nu se mai numește Ziua Tatălui.>>

Această idee se aplică doar pentru Ziua Tatălui, evident, în timp ce Ziua Mamei este de neatins. Pur și simplu pentru că o profesoară idioată și cel mai probabil feministă pro LGBT a decis. Să nu vă mirați dacă această idee va fi impusă de liberali în viitor!

Din motive ca acestea pe care tocmai le-am enumerat, eu nu voi fi niciodată comunistă, progresistă sau să aparțin vreunui partid de stânga. Sunt o femeie conservatoare foarte mândră și puteți să mă plătiți sau chiar să mă omorâți, pentru că nu-mi voi schimba valorile pentru acest gunoi. Asta este globalismul: un GUNOI. Globaliștii vor să fim cu toții egali: la fel de proști și la fel de săraci.

Puteți crede că intențiile rele ascunse în spatele Agendei 2030 sunt o teorie a conspirației, foarte bine, este decizia voastră. Dar acțiunile vorbesc de la sine. Și sunt sigură că nu vă așteptați ca pedofilia și zoofilia să fie normalizate și totuși s-a întâmplat într-o „țară europeană din prima lume”. Și mai multe lucruri se vor schimba în Spania dacă comuniștii și socialiștii vor continua să guverneze, cum ar fi, de exemplu, interzicerea consumului de carne. Nu eu spun asta, ci cetățenii spanioli, care știu mai mult decât oricine ce se întâmplă în țara lor și cine sunt acești diavoli, fără studii superioare. Mă rog lui Dumnezeu pentru Spania, deoarece situația actuală este o rușine. În luna mai a acestui an vor avea loc alegeri generale și sper doar ca spaniolii să aibă curajul italienilor să voteze singurul partid de dreapta, care este VOX. PP sau Partidul Popular, un partid din aripa de centru, pe care oamenii needucați îl plasează în dreapta, când nu are nicio legătură cu conservatorismul și patriotismul, a fost deja la putere de mai multe ori și s-a dovedit a fi doar laș și trădător. Prin urmare, speranța pentru un viitor mai bun în Spania are un singur nume și acesta este VOX.

Tatiana Sofia Cincasciuc
Jurnalistă independentă

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.