.

Cum sa iti tii in frau furia

Distribuie prietenilor tai!

Desi majoritatea psihologilor si nu numai, considera furia drept un sentim incarcat de pozitivism, lucrurile se complica in momentul in care furia incepe sa se manifeste agresiv, fie verbal sau chiar fizic, asadar, sa stim cum sa ne controlam furia reprezinta un lucru important pentru a fi cat mai departe de eventualele neplcaeri pe care le putem intampina in urma unui eveniment asupra caruia ne-am manifestat cu furie. Deci, mai jos urmeaza a-ti prezenta cateva trucuri simple pentru a te putea stapani in momentele in care furia te patrunde.

  1. E important sa numeri atunci cand esti patruns de furie. In cazul in care sentimentul de furie nu este atat de puternic, numara pana la 10 pentru a te putea elibera. Dar, daca furia a pus stapanire in totalitate pe tine, e nevoie sa numeri mai mult, pana cand simti ca te calmezi macar putin. Daca vei fi atent, in timp ce numeri, iti poti da seama cum si pulsul isi revine
  2. Fa o plimbare. O simpla plimbare prin imprejurimi sau cateva exercitii fizice te pot ajuta sa scazi nivelul de furie din corp si sa iti revii la normal. Astfel ca, dupa cum chiar doctorul recomanda, o plimbare pe jos, o plimbare cu bicicleta, skateboard-ul sau pur si simplu efectuarea de anumite exercitii fizice iti pot fi de folos.
  3. Linisteste-te intr-o camera. Atunci cand esti patruns de furie, e important sa ramai singur o perioada de timp. Asadar, daca te-a cuprins furia si esti undeva, alege un loc in care esti ferit de ochii lumii si de zgomot, o camera in care sa fii doar tu singur, unde sa te relaxezi inchizand ochii si imaginandu-ti ceva frumos. Iar, daca cu imaginatia nu stai atat de bine, incearca sa iti pui muzica preferata in casti sa simti versurile.
Interesant:   Cauzele comune ale entorselor și modul în care pot fi prevenite

Asadar, cele trei trucuri prezentate mai sus iti pot fi de folos in momentul in care esti patruns de furie intr-un loc public, la o petrecere, sau in orice situatie, oarecare. Daca faci cu atentie ceea ce ti se sugereaza mai sus, nu vei avea nicio probleme in a-ti restabili calmul si linistea.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.