.

Cum sa inveti pentru redobandirea permisului suspendat?

Cum sa inveti pentru redobandirea permisului suspendat
Distribuie prietenilor tai!

Permisul de conducere se suspenda numai in cazurile in care soferul unui autovehicul incalca legile aflate in vigoare, iar perioadele in care dreptul de a conduce ii este interzis, sunt cuprinse intre 30 si 90 de zile. Daca te afli in pozitia in care permisul sa iti fie confiscat de catre un organ de politie, trebuie sa stii ca exista o modalitate prin care sa il recapeti mult mai rapid: examenul de redobandire! Scopul acestui test este verificarea volumului de cunostinte din Legislatia Rutiera si poate fi sustinut atat la politia rutiera unde este inregistrat titularul, cat si la politia rutiera care a constatat abaterea.

 

Cum poti obtine permisul folosind chestionareauto.ro?

 

Examenul de redobandire al permisului de conducere este gratuit, fapt ce incurajeaza din ce in ce mai multi soferi sa inceapa pregatirea pentru acesta, inca din primele zile de dupa ce dreptul de a conduce le-a fost suspendat. Testul nu dureaza mai mult de douazeci de minute, timp in care candidatii trebuie sa reuseasca sa raspunda corect la cel putin treisprezece din cincisprezece intrebari.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

 

Fiecare intrebare are o singura varianta corecta de raspuns, ceea ce diferentiaza testul de redobandire de sala, unde exista si optiunea variantelor multiple. In scopul unei pregatiri cat mai eficiente pentru acest examen, este recomandat ca participantii sa verifice intrebarile disponibile pe site-ul de chestionare auto la sectiunea „redobandire permis”. Sfatul specialistilor pentru cei care urmeaza sa sustina proba de redobandire este sa aloce timp invatatului si sa nu se bazeze pe raspunsurile date din experienta. Finalizarea a cat mai multe chestionare va reprezenta un adevarat beneficiu si va ajuta candidatii sa estimeze gradul de dificultate al examenului pentru care se pregatesc!

 

Cum reduce examenul de redobandire perioada suspendarii permisului auto?

 

Pentru a obtine permisul folosind chestionareauto.ro puteti accesa platforma cu chestionare online.

Pentru un candidat care finalizeaza cu succes examenul de redobandire, perioada in care permisul auto ii este suspendat se va reduce de la 60 sau 90 de zile, pana la 30.  Exista insa anumite conditii care decid cine poate sa beneficieze de acest „privilegiu”.  In primul rand soferul autoturismului trebuie sa depuna o cerere tip prin care sa solicite dreptul de a sustine examenul de redobandire.

Interesant:   Democratii rasufla usurati: Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat la Casa Alba

 

De semenea acesta va trebui sa obtina rezultatul admis in cadrul testului si sa detina permis de mai mult de un an, adica sa nu fie incepator.

Posibilitatea de reducere a numarului de zile pentru care permisul ii este retinut unei persoane care depinde foarte mult de calatoriile cu masina proprie este un mare avantaj. Tocmai de aceea exista un numar considerabil de soferi care aleg sa sustina examenul de redobandire!

 

Care sunt situatiile in care un candidat  nu poate beneficia de posibilitatea de redobandire a permisului auto?

 

Exista cateva situatii in care o persoana careia i-a fost retinut permisul nu poate sustine testul care ar ajuta-o sa reduca termenul pedepsei.  In primul rand daca aceasta a acumulat 15 puncte de penalizare in decursul unui an de la data in care i-a fost suspendat permisul ultima oara, este clar exclusa de pe lista candidatilor pentru redobandire. De asemenea daca  soferul a fost prins la volan sub influenta alcoolului sau daca nu a respectat semnalele de atentionare ale caii ferate, acesta nu poate sa mai beneficieze de reducerea zilelor petrecute ca pieton.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

 

Daca un sofer experimentat efectueaza o greseala la volan din cauza careia permisul ii este suspendat, este recomandat ca acesta sa dea examenul de redobandire si sa dovedeasca cunostintele sale in domeniul auto!

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.