.

Cum să faci cumpărături fără dobândă: îți trebuie doar cardul de cumpărături potrivit

Smiling parents and little girl with tablet pc and credit card outdoor
Distribuie prietenilor tai!

Un card de credit reprezintă un instrument util pentru cumpărături convenabile și fără stres, dacă este folosit corect. Îți prezentăm în acest articol cum poți utiliza un card de cumpărături fără dobândă* și cum să alegi un astfel de card, ca să te bucuri de toate beneficiile sale și să faci economii substanțiale.

Cum să alegi cel mai potrivit card de cumpărături

Consultă experiențele altor consumatori cu privire la cardurile de cumpărături. Poți solicita informații despre carduri de cumpărături pe rețele sociale, forumuri de discuții și bloguri de finanțe personale. Acest lucru te va ajuta să obții detalii despre fiecare produs și să iei cea mai bună decizie pentru alegerea unui card de credit potrivit nevoilor tale.

Verifică pe site-ul băncii politica privind taxele de emitere, comisioanele de administrare, punctele bonus și reducerile în rate. Cele mai bune carduri de cumpărături îți asigură zero taxe și comisioane. În plus, oferă avantaje suplimentare, cum ar fi puncte bonus pentru fiecare tranzacție efectuată sau reduceri în rate pentru produse și servicii din rețeaua de magazine partenere. Utilizează instrumente online de comparare a ofertelor, ca să afli care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Analizarea tuturor detaliilor înaintea selectării unui card de cumpărături te va ajuta să faci economii semnificative pe termen lung și să profiți pe deplin de avantajele oferite de acest tip de carduri. Reține că un card de cumpărături potrivit reprezintă un sprijin important pentru bugetul tău, pentru că îți asigură un mod convenabil și rapid de a face cumpărături online și offline fără dobândă*.

Cum să faci cumpărături cu dobândă zero*

Alege cardul de cumpărături potrivit și activează aplicația mobilă creată special pentru deținătorii de carduri de cumpărături, de exemplu aplicația mobilă AVANTAJ2go, disponibilă pentru posesorii de CardAvantaj. Urmărește campaniile în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj. Selectează ofertele potrivite pentru tine și cumpără în rate fără dobândă*, online sau în magazine fizice.

Verifică condițiile de rambursare pentru sumele cheltuite în avans prin card de cumpărături. Respectă datele de returnare și sumele minime de plată. Folosește beneficiile suplimentare, de exemplu plăți online, plăți contactless, posibilitate de alimentare a cardului de cumpărături cu fonduri proprii disponibile în contul de card. Poți să primești bonusuri pentru tranzacții efectuate în România sau în străinătate, atât la tranzacții comerciale, cât și la retrageri de numerar de la ATM.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

În concluzie, cardul de cumpărături potrivit este o modalitate excelentă de shopping și investiție, fără bani lichizi și fără dobândă* suplimentară. Alege cel mai bun card de cumpărături și utilizează-l ca pe un instrument financiar modern, flexibil, cu opțiuni avantajoase de plată în rate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.