.

Cum să alegi cele mai bune produse de îngrijire pentru tine și familia ta?

1843708831
Distribuie prietenilor tai!

Grija pentru cei dragi se află pe primul loc între prioritățile tale zilnice, de aceea vrei să alegi cele mai bune produse de îngrijire, pentru toți membrii familiei. Îți prezentăm în continuare cum să realizezi cea mai potrivită selecție de articole cosmetice și de igienă. Vei realiza achiziții inteligente, în condiții optime de calitate și preț.

Citește cu atenție etichetele produselor de îngrijire

Pe etichetele produselor de îngrijire, ingredientele sunt enumerate în ordinea concentrației lor, de la cel mai mare la cel mai mic. De exemplu, dacă un ingredient benefic pentru piele, cum ar fi acidul hialuronic, se găsește în primele poziții ale listei de ingrediente, acest lucru înseamnă că produsul conține o cantitate semnificativă de acid hialuronic. Unele produse pot avea afirmații precum “natural”, “organic”, “bio” sau “hipoalergenic” pe etichetă. Termenul “natural” nu este reglementat și poate fi folosit în mod liber, în timp ce “organic”, “bio” sau “hipoalergenic” trebuie certificate. Caută marca UE pe produsele de îngrijire, ca să te asiguri că respectă standardele comunitare în materie de articole de igienă și produse cosmetice farmaceutice.

Interesant:   Ce oraşe din ţară au piste frumos amenajate pentru biciclişti?

Alege produse de îngrijire în funcție de vârsta membrilor familiei

Nevoile de îngrijire diferă în funcție de vârstă, iar alegerea produselor potrivite are un impact semnificativ asupra sănătății familiei tale. Pentru bebeluși, care au o piele delicată și sensibilă, este important să cumperi produse hipoalergenice și fără parfum. Acestea trebuie să fie blânde, să hidrateze și să-i protejeze pe cei mici de iritații și erupții cutanate. Pe măsură ce copiii cresc și ajung în perioada adolescenței, pielea lor devine mai grasă și predispusă la acnee. În acest caz, produsele care conțin ingrediente precum acid salicilic sau peroxid de benzoil sunt utile pentru reducerea acneei și a excesului de sebum.

La adulți, preocuparea principală este prevenirea îmbătrânirii pielii. Alegerea produselor anti-îmbătrânire, cu ingrediente precum retinol, peptide sau vitamina C ajută la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea texturii pielii. Persoanele în vârstă au nevoie de produse care să mențină hidratarea și elasticitatea pielii, pentru a preveni uscarea și apariția ridurilor adânci. În acest context, produsele care conțin acid hialuronic, colagen sau coenzima Q10 ajută la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii.

Interesant:   Ce aduce Luna noua in zodia Gemeni - 6 iunie

Asigură-te că faci cele mai bune alegeri și reține că poți cumpăra produse naturale de îngrijire de la The Body Shop plătind în rate fără dobândă, pentru achiziții premium, în condiții financiare convenabile. Prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj, te îngrijești de sănătatea familiei tale mai eficient, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea produselor. Activează-ți cardul de cumpărături în rate cu dobândă zero* și beneficiezi de shopping avantajos în toate magazinele partenere din rețeaua  CardAvantaj, inclusiv la Sephora, Beauty Mania, Melkior, Bottega Verde, Doctor Skin. Cumpără în rate convenabile produse din gama de frumusețe și îngrijire personală de la Farmacia Dona, Benat, Cora, Kaufland, Carrefour ș.a.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.