.

Cum poti sa slabesti iarna

Distribuie prietenilor tai!

In perioada rece multe persoane se plang ca se ingrasa si nu mai fac la fel de mult sport ca in restul anului. Mai ales ca sunt si perioade cu multe sarbatori la care nu ai cum sa nu gusti din bucatele preparate de cei dragi, ai parte de foarte multe surprize cand te urci pe cantar. Iata ce poti face in anotimpul rece pentru a scapa de kilogramele nedorite:

Drumetii

Alege sa mergi la munte si sa faci drumetii. Zapada si peisajele speciale sunt motive suplimentare pentru care merita sa faci o drumetie in cele mai frumoase zone din tara. Mersul prin zapada necesita efort suplimentar asa ca este un motiv bun pentru a scapa de cateva kilograme.

Jogging

Se pare ca alergatul la temperaturi scazute este mai usor, fata de perioada cand afara este cald si se inregistreaza temperaturi mult mai ridicate.

Interesant:   Cum sa eviti problemele care pot sa apara atunci cand porti lentile de contact

Patinaj

Lucrezi mai multe grupe de muschi cand patinezi pe gheata. Arzi asadar, multe calorii, deci si patinajul ar fi unul din sporturile recomandate in timpul anotimpului rece.

Mersul prin zapada

E recomandat sa dai o tura prin cartier pe jos si dupa ce ninge. Este cea mai usoara modalitate prin care faci sport. Daca te plimbi cand soarele este pe cer, ai parte si de vitamizare corecta, deoarece este un mod eficient pentru producerea vitaminei D.

Sanie

Distreaza-te impreuna cu familia la sanius. Ai parte si de un antrenament aerobic intens in care lucrezi atat bratele cat si picioarele. La sanius poti consuma si pana la 500 de calorii pe ora.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.