.

Cum iti poti proteja produsele fragile atunci cand le trimiti?

cum-iti-poti-proteja-produsele-fragile-atunci-cand-le-trimiti
Distribuie prietenilor tai!

In momentul in care vrei sa trimiti produse fragile cu ajutorul firmelor de curierat, cel mai bun mod de a face asta este sa gasesti variante care sa te ajute sa le protejezi. Tine cont de faptul ca, desi treci pe ambalajul produsului fragil si specifici acest lucru la livrare, este foarte posibil ca angajatii firmei de curierat sa scape coletul si sa sparga continutul. Este foarte adevarat ca in momentul in care se stie ca produsul este fragil sau chiar platesti o asigurare pentru el, firma de curierat va raspunde, insa tu iti vei crea o imagine destul de neplacuta in fata clientului. Sunt mai multe moduri prin care te poti feri de astfel de evenimente.

Alege o folie cu bule de buna calitate

Alege o folie cu bule de calitate in care sa infasori foarte bine, in mai multe straturi, obiectele pe care le trimiti. Astfel, vei reusi cu siguranta sa iti pastrezi obiectele intacte, chiar si atunci cand sunt intens utilizate. In functie de ceea ce ai de trimis, alege de fiecare data ambalajul potrivit si vei evita surprizele neplacute. Folia cu bule este disponibila in mai multe dimensiuni si texturi, astfel incat sa poti cumpara mereu varianta potrivita pentru tine.

Interesant:   VinziCasa.ro: Soluția Ideală pentru Agenții Imobiliari

Foloseste cutiile potrivite

Unele obiecte fragile, asa cum sunt de exemplu glastrele, canile si paharele sau statuetele si bibelourile, stau mai bine in cutii. Daca te gandesti sa le infasori bine in folie si sa le trimiti, aceasta nu e cea mai buna idee. Aceste obiecte se pun cel mai bine in cutii, inconjurate de folie cu bule mari care sa umple spatiul si infasurate in folie clasica. Obiectele mentionate sunt foarte usor de distrus atunci cand asupra lor este aplicata o presiune foarte mare si nu trebuie sa se sparga neaparat pentru a nu mai fi utilizabile. Uneori se pot desprinde cozile de la cani sau piciorul de la pahare si lista poate continua, deci acele elemente lipite sunt si ele in pericol. Nu uita ca pe clientul tau nu il ajuta cu nimic daca paharele sunt intregi, daca sunt dezlipite, pentru ca oricum nu va putea sa le foloseasca.

Foloseste si plicuri cu bule

In cazul in care trimiti obiecte mici, foloseste plicuri cu bule chiar daca ai pus deja obiectele in folie cu bule, pentru un plus de siguranta. Cerceii, pietrele semipretioase, bratarile si alte astfel de obiecte mici au nevoie de protectie pentru ca, cu cat sunt mai delicate, cu atat sunt mai usor de spart si de distrus. Recomandarea noastra este sa alegi de asemenea plicuri impermeabile astfel incat sa nu ajunga apa in interior, mai ales daca obiectele pe care le transporti pot fi distruse de contactul cu apa.

Interesant:   Cum recuperezi datorii de la debitorii rău-platnici?

Tine cont de toate aceste sfaturi si vei reusi sa transporti obiectele fragile in bune conditii pana la destinatia finala. Recomandarea noastra este sa gasesti un furnizor de folie cu bule de buna calitate si care are preturi avantajoase pentru toate produsele comercializate.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.