.

Cum îți personalizezi singură bijuteriile: 6 modalități

piqsels.com-id-sjrph
Distribuie prietenilor tai!

Realizarea ori personalizarea propriilor bijuterii poate fi o revelație. Atunci când te uiți la piesele superbe din vitrinele magazinelor ori din imaginile reclamelor de la TV, este greu de imaginat că ai putea crea sau personaliza chiar tu cercei eleganți, brățări cu farmec sau colierele maiestuoase cu pandative strălucitoare. Dar totuși, adevărul este că orice poate învăța foarte ușor cum se poate face acest lucru. Procesul poate fi unul chiar terapeutic, dacă te gândești la înșirarea mărgelelor, montarea de charmuri de spatiere, legarea nodurilor ori rasucirea sârmei speciale. Pentru primii pași în personalizarea bijuteriilor tale vei avea nevoie de multă răbdare, practică și câteva provizii specifice. Din fericire, acestea sunt disponibile la magazinele consacrate și le poți cumpăra chiar și online.

Oricare ar fi motivația ta pentru fabricarea sau personalizarea propriilor bijuterii, poți fi sigură că vei avea satisfacții foarte mari. Nu doar că vei avea cele mai frumoase și unice bijuterii, dar ai putea chiar să își pornești o afacere în acest domeniu. Joacă-te cu instrumentele, obișnuiește-te cu elementele de bază și dezvoltă-ți stilul propriu, iar pasiunea te va cuprinde cu totul. Personalizarea propriilor bijuterii nu este doar un hobby distractiv și captivant, ci are și avantajul suplimentar că poți purta ceea ce creezi. Cu toate acestea, multe persoane nu prea știu de unde să înceapă.

  1. Decide care este designul tău preferat
Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Îți plac cerceii, brățările, colierele sau toate bijuteriile? Preferi stilul minimalist ori cel glamour? Iubești pietrele strălucitoare sau metalele prețioase? În funcție de toți acești factori vei putea să achiziționezi elementele necesare proiectului tău și să creezi bijuterii unice cu adevărat fascinante.

  1. Montează un pandativ cu numele tău gravat

Este o modalitate foarte simplă de personalizare, adăugarea unui pandantiv cu numele tău ori cu un mesaj simplu dar cuprinzător. Te vei simți și mai apropiată de colierul tău avînd în vedere că transmite un mesaj atât de intim, pe care îl pot vedea doar persoanele pe care le alegi tu.

  1. Adaugă charmuri personalizate pe brățara ta

Una sau mai multe brățări simple, dar îmbogățite cu charmuri elegante, îți vor împodobi mâna atunci când vrei să te simți deosebită. Poți adăuga elemente simple, decorate cu pietre sau în forme diverse. Inimă, stea, lună sunt doar câteva dintre modelele diverse la care poți apela pentru a-ți personaliza brățările.

  1. Adaugă mărgele
Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Sticlă, lemn, plastic, metal sau pietre semiprețioase, mărgelele sunt disponibile în aproape toate materialele imaginabile. De asemenea, pot avea o mare varietate de forme și dimensiuni, din acest motiv sunt cel mai simplu și accesibil mod de a începe aventura ta în lumea personalizării bijuteriilor. Pentru că sunt mici și se pot pierde ușor, este recomandat să achiziționezi un suport special pentru păstrarea mărgelelor atunci când lucrezi cu ele. Dacă nu ești sigură de necesitatea investiției, în primă fază poți folosi un prosop.

  1. Adăugarea lanțurilor

Împreună cu sârma și clemele, lanțul este punctul de plecare pentru multe coliere și brățări. Legăturile pot fi delicate sau evidente, în funcție de designul bijuteriei tale. Poți investi în elemente de aur sau argint, care vor rezista testului timpului. O variantă mai accesibilă este să utilizezi lanțuri și elemente din alte metale, cum sunt alama, cuprul sau oțelul. Oricare dintre acestea te va ajuta să personalizezi bijuterii unice, care îți vor pune în valoare personalitatea. Există mai multe stiluri pe care le poți utiliza, cum ar fi montarea margelelor pe sârmă de dimensiuni diferite, pentru crearea unui pandantiv. Alege elemente de fixare, inele și sârma, din același metal și finisaj pe care îl are și lanțul de bază.

  1. Firul de mătase
Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Este un șnur puternic pe care poți înșira mărgele pentru coliere și brățări.  Poți opta între diferite culori și grosimi, astfel încât poate fi inclus ca element în designul bijuteriei tale.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.