.

Cum alegi ghiozdanul potrivit în funcție de vârsta și înălțimea copilului

pexels-anastasia-shuraeva-8465442
Distribuie prietenilor tai!

Cu ghiozdanul potrivit, copilul tău va fi fericit și protejat. În funcție de vârsta și înălțimea copilului va trebui să faci o alegere dificilă la începutul unui nou an școlar. Frumusețea poate fi completată de utilitate și funcționalitate, fără a uita însă că sănătatea copilului este extrem de importantă. Înainte de a face o astfel de achiziție verifică produsele online, compară și mergi și pentru o probă cu copilul. Alege mereu numai articole de calitate.

Culoarea și designul sunt mai importante decât protecția? Dacă întrebi copilul îți va spune că da. În calitate de părinte însă va trebui să ai în vedere câteva elemente importante, atunci când porniți la vânătoare pentru achiziționarea ghiozdanului potrivit. Am pregătit pentru voi câteva idei și sfaturi pentru a cumpăra produsul optim, în funcție de vârsta și înălțimea copilului.

Produse de calitate

Alegerea ghiozdanului potrivit trebuie să înceapă de la identificarea unor produse de cea mai bună calitate, de la magazine cu tradiție. Abia apoi poți să ai în vedere micile detalii și elementele de care trebuie să ții cont pentru a cumpăra varianta potrivită pentru copilul tău. Ai o gamă variată de ghiozdane pentru copii din care poți alege, dar numai după ce te documentezi foarte bine și verifici mai multe modele.

Interesant:   Cum să alegi cele mai bune produse de îngrijire pentru tine și familia ta?

Mărimea potrivită

Un copil ceva mai mic de înălțime nu are nevoie de un ghiozdan foarte mare pentru că acesta îl va determina să țină spatele și umerii încordați pentru a căra greutatea, motiv pentru care va avea probleme cu coloana și dureri de spate.

Îți recomandăm să testezi produsul pe care îl ai în vedere cu copilul, pentru a observa cum se așează ghiozdanul pe spatele acestuia. Lungimea ghiozdanului ar trebuie să fie puțin deasupra taliei, atunci când sunt făcute ajustările necesare ale bretelelor.

Protecție și siguranță

Ghiozdanul trebuie purtat pe ambii umeri, astfel încât greutatea să fie distribuită în mod egal. Bretelele trebuie să fie late, reglabile și să aibă căptușeală pentru un plus de confort.

Un ghiozdan de calitate are spatele întărit și căptușit cu materiale moi, astfel încât coloana să fie protejată atunci când copilul ține geanta în spate, iar țesătura tare să nu strângă geanta.

Nu uita că este bine ca acest produs să ofere și alte modalități de purtare, să poată fi utilizate roțile și bareta pentru a fi ținut în mână.

Interesant:   Modele de lustre LED pentru o locuință modernă

Extra sfat: dacă ai posibilitatea, în primii ani de școală, ține tu ghiozdanul până la poarta școlii, astfel încât copilul să care cât mai puțin.

Nevoia de compartimentare

Copiii mici nu au neapărată nevoie de un ghiozdan mult prea sofisticat în ceea ce privește compartimentarea interioară. Totuși, existența unor fante și separatoare în interiorul ghiozdanului îl ajută pe copil să își organizeze mai ușor caietele și cărțile, distribuind uniform greutatea. Cu alte cuvinte, produsele mai grele trebuie să fie așezate în spate, cât mai aproape de coloană, iar cele ușoare în față și pe laterale.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți opta pentru un ghiozdan cu buzunare laterale pentru apă și produse de igienă, precum și un buzunar exterior mic pentru chei sau alte articole de strictă necesitate, la care să poată avea acces facil.

Stil personal

Mergi la cumpărături cu copilul pentru a te asigura că îi faci pe plac în ceea ce privește designul și culorile alese pentru ghiozdan. Pe piață există o mare varietate de astfel de produse și cu puțină răbdare și atenție puteți găsi ceva ce vă încântă.

Interesant:   Geluri de construcție de înaltă calitate de la Evoqe.ro

Stilul personal și imaginea sunt importante pentru copii, iar un ghiozdan este o achiziție de bază pentru școală, motiv pentru care copilul trebuie să se simtă bine putând un ghiozdan util, care îl protejează și este minunat pe deasupra.

Extra sfat: dacă îl lași să ia decizia achiziției, după ce identificați împreună cele mai potrivite modele, încrederea în sine a copilului va spori. Micile alegeri sunt importante în formarea și dezvoltarea armonioasă a viitorului adult.

Când alegi ghiozdanul potrivit, în funcție de vârsta și înălțimea copilului, mergi la cumpărături cu acesta, consultă-l și oferă-i informațiile necesare pentru ca împreună să identificați cele mai bune variante, care să dețină calitățile necesare. Lasă-l pe el să ia decizia finală și vei avea un copil fericit, cu un ghiozdan perfect pentru nevoile sale.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.