.

Cum alegem firma de unde vom comanda naproane pentru restaurantul hotelului nostru?

napron-restaurant-alb
Distribuie prietenilor tai!

Daca ati fost atenti la modul in care sunt aranjate si arata mesele din restaurante ati observat cu siguranta prezenta unor tesaturi speciale, care pot „taia” din suprafata mare a fetei de masa, fiind o modalitate versatila de a adauga putina culoare, daca avem fata de masa alba.

Aceste tesaturi poarta numele de naproane, le vedem in mai toate restaurantele, ofera mesei un aspect decorativ interesant, nu aluneca si protejeaza masa de zgarieturi. Pot fi o alternativa foarte buna la clasicele fete de masa mari, care acopera toata suprafata acestora, iar acest stil il obervam din ce in ce mai mult in cazul restaurantelor moderne.

Experienta de servire este importanta in restaurante, naproanele au si o parte practica, ele pot sa protejeze masa si suprafata ei de farfurii si boluri fierbinti, de storpii de sos.

Masa va avea un aspect mai ingrijit daca vom alege sa folosim mereu naproanele pentru restaurant, curatarea mesei si igiena suprafetelor va fi mult mai simpla in prezenta lor.

Naproanele sunt din materiale textile de cea mai buna calitate, sunt rezistente la spalare si la uzura, vin intr-o varietate de culori, se pot personaliza simplu si schimba total aspectul meselor pe care sunt utilizate.

Interesant:   Securitatea în transportul de marfă: prevenirea furturilor și protejarea încărcăturii

La momentul actual gasim o multime de variante de naproane, cu modele diverse si lungimi care le transforma intr-o varianta ideala pentru orice fel de masa. Pe latimea sau pe lungimea meselor, naproanele vor avea un aspect deosebit, tot ce se pune pe ele nu va aluneca, vom putea servi clientii mai simplu, igiena va fi impecabila, iar mesele vor rezista mai mult, uzura nu va fi atat de mare.

De unde cumparam insa diverse modele de naproane pentru restaurant? 

La o simpla cautare pe Internet vom gasi o multime de firme care produc si comercializeaza servetele si naproane. In alegerea companiei de la care vom cumpara vom tine cont de cateva lucruri importante.

  •       Experienta firmei pe piata. Daca firma are vechime mare pe piata stie deja ce isi doresc clientii, a avut comenzi suficient de multe pentru a primi un feedback si a sti exact ce sa produca, ce sa vanda pentru a multumi pe toata lumea. Experienta e importanta si pentru calitatea produselor finale, pentru satisfactia clientului care va primi naproanele dorite pentru restaurante;
  •       Tipurile de materiale folosite in fabricarea naproanelor. Pentru ca se vor folosi mereu, aceste naproane trebuie sa fie foarte rezistente. Rezistenta la uzura si la utilizare depinde de materiale si de tesaturi. Asa ca vom cauta firmele care au materiale bune si linii de productie modernizate, de ultima generatie, in asa fel incat calitatea produsului final sa fie excelenta si rezistenta sa nu fie o problema pe termen lung;
  •       Preturile practicate si reducerile oferite. De regula restaurantele cumpara mai multe naproane pentru ca au si mese multe in sali. Si cand cumperi multe produse vrei sa ai si cel mai bun pret si discount pentru a te incadra intr-un buget decent. Trebuie sa comparam ofertele, sa vedem care firme au preturile cele mai bune si cand am gasit un raport calitate-pret excelent putem da si o comanda. Vor fi preferate firmele producatoare, pentru ca nu vor fi adaosuri comerciale de tot felul si costuri in plus;
  •       Numarul de modele, de tipuri de naproane. Cum am mentionat anterior, restaurantele cumpara multe naproane, deci vor avea nevoie de diversitate si de stocuri cat mai mari. Firmele producatoare de naproane, cum este si fabrica de lenjerii hoteliere si de restaurant, Alpaca’s, au mereu pe stoc cantitati suficiente din toate produsele vandute, asa ca nu va fi o problema daca vom avea nevoie de mai multe naproane;
  •       Optiunea de personalizare. E vorba de restaurante si fiecare restaurant are un brand si niste specificatii clare in privinta modului in care vor arata accesoriile folosite pe mese, in sali. Asa ca aceasta optiune ar trebui sa existe la firma de unde cumparam naproanele. Personalizarile sunt gratuite de regula sau contra cost, depinde de companie si de modul in care se realizeaza, dureaza putin, putem pune aproape orice pe naproane, putem avea si anumite culori sau combinatii de culori ca sa arate totul impecabil;
  •       Rapiditatea livrarilor si costurile implicate. Ca la orice comanda, si cand achizitionam naproanele din restaurant vom avea nevoie de transport. Transportul este asigurat, de regula, prin curierat rapid. Vom alege firmele care au livrari in cel mult 48 de ore si gratuitate la livrare cand cumperi cantitati mai mari din x produs. De asemenea orice beneficii in plus vor fi un atu pentru firma si o vom prefera in detrimentul altora care ofera doar un transport contra cost.
Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.