.

Cristiano Ronaldo și-ar fi cumpărat cea mai scumpă mașină din lume

Distribuie prietenilor tai!

Presa britanică scrie că fotbalistul portughez al lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, și-ar fi cumpărat cea mai scumpă mașină din lume – Bugatti La Voiture Noire – un automobil care este unicat. Ronaldo ar fi cheltuit 11 milioane de euro pe bolidul exclusivist, care a fost prezentat pentru prima dată publicului la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Compania franceză de automobile de lux a construit un singur exemplar al acestei supermașini care este un omagiu adus celor 110 ani de la înființarea firmei Bugatti.

Mașina este o reinterpretare modernă a legendarului Bugatti Type 57 SC Atlantic, care a fost construit în patru exemplare între 1936 și 1938.

Autoturismul este propulsat de un motor de 8 litri și poate atinge 320 km/h. Bugatti a confirmat că bolidul are un proprietar, însă a refuzat să dezvăluie identitatea acestuia. Totuși, proprietarul automobilului nu îl va putea conduce pe drumurile publice până în 2021 pentru că Bugatti trebuie să termine câteva mici detalii ale prototipului,

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Cristiano Ronaldo are o adevărată flotă de mașini de lux, printre care un Mercedes C Class Sport Coupe, un Rolls-Royce Phantom, un Ujn Ferrari 599 GTO, un Lamborghini Aventador LP700-4, un Aston Martin DB9, un McLaren MP4 12C și un Bentley Continental GTC Speed.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.