.

Criminalul in serie care a ucis 2 romance, mama si fiica, adus in fata judecatorilor

Distribuie prietenilor tai!

Nikos Metaxas, ucigasul din Cipru a venit fara avocat si a declarat in fata instantei de la Nicosia ca nu are nimic impotriva sa ramana in arest. Detentia i-a fost prelungita cu inca 8 zile. Cipriotul, capitan de armata in varsta de 35 de ani, se afla in arest de la sfarsitul lui aprilie. Deocamdata nu este oficial pus sub acuzare pentru crima, desi si-a recunoscut faptele. In total sunt 4 femei din Filipine, intre care o mama si fiica sa de 6 ani, o femeie din Romania si fetita ei de 8 ani, dar si o alta femeie din Nepal. Majoritatea erau menajere si au disparut in perioada septembrie 2016-august 2018. Criminalul ademenea femeile pe retelele de socializare.  Dupa ce le ucidea, ucigasul punea cadavrele in valize le arunca intr-un put de la o mina de cupru dezafectata, la vest de capitala Ciprului, Nicosia, si intr-un lac cu acid.

Politia a mai gasit un cadavru pe fundul lacului

Duminica politia cipriota a mai gasit o valiza. Cadavrul este descompus si va dura pana ce legistii vor putea formula o concluzie. Potrivit presei cipriote, ar fi vorba despre un copil. Pana acum au fost scoase la suprafata 5 cadavre.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen

Cipriotii sunt socati. Este cel mai oribil episod din istoria insulei, iar faptul ca un criminal in serie a ucis nestingherit timp de 3 ani este o lovitura napraznica. Ministrul justitiei si-a dat demisia, iar seful politiei a fost demis de presedintele tarii pentru ca a anchetat superficial si neglijent disparitia femeilor.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.