.

Crește numărul deceselor în Marea Britanie, Olanda și Belgia

Distribuie prietenilor tai!

Marea Britanie a înregistrat 778 de noi decese de COVID-19 în ultimele 24 de ore, bilanţul total al acestora fiind de 12.107, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Creşterea numărului de decese a fost mai pronunţată decât cu o zi înainte, când au fost anunţate 717 noi decese.
Un număr de 302.599 de persoane au fost testate pentru noul coronavirus în Regatul Unit, dintre care 98.873 au fost depistate cu SARS-CoV-2.
Creşterea numărului persoanelor testate pozitiv a fost de 5.252 în raport cu ziua anterioară, potrivit Ministerului Sănătăţii din Regatul Unit. Numărul deceselor provocate în Olanda de epidemia de COVID-19 a crescut cu 122 în ultimele 24 de ore, ajungând la un total de 2.945, au comunicat marţi autorităţile sanitare în buletinul zilnic.
Institutul Naţional de Sănătate Publică (RIVM) a raportat totodată că bilanţul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut cu 868, fiind în prezent de 27.419.
La rândul ei, Belgia a înregistrat 262 de noi decese provocate de coronavirus, totalul acestora ajungând la 4.157, cu o zi înainte ca guvernul belgian să decidă asupra prelungirii măsurilor de izolare a populaţiei, care nu sunt însă la fel de stricte ca în alte state europene, fiind de exemplu permise plimbările şi sportul în aer liber, însă cu păstrarea distanţei de siguranţă de 1,5 metri. Au fost în schimb închise spaţiile comerciale, cu excepţia magazinelor alimentare, farmaciilor, benzinăriilor şi a băncilor.
Belgia are până în prezent confirmate 31.119 de cazuri de coronavirus, dintre care 530 în ultimele 24 de ore.

Interesant:   Nerecunoscatoare, Ucraina pierde un aliat important - Polonia

Noul coronavirus a provocat moartea a peste 1.000 de persoane din Suedia de la începutul epidemiei, potrivit unui bilanţ oficial comunicat marţi de autorităţile sanitare.
Bilanţul este acum de 1.033 de morţi şi de 11.445 de cazuri de persoane infectate oficial înregistrate în această ţară de 10,3 milioane de locuitori, care a adoptat măsuri mai relaxate decât majoritatea ţărilor europene pentru a încerca să limiteze răspândirea virusului.
Din cele 11.445 de cazuri confirmate de COVID-19, 497 au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore. În prezent, 915 bolnavi de COVID-19 se află la terapie intensivă.
Spre deosebire de cetăţenii din multe state europene, suedezii pot de exemplu să meargă la restaurant sau la frizer şi încă îşi pot trimite copiii mici la şcoală.
În cazul vârstnicilor, Suedia a optat mai degrabă pentru o strategie de izolare şi tratare a lor în locul unor decizii generale de izolare şi distanţare socială, acestea din urmă limitându-se la măsuri precum interzicerea adunărilor cu mai mult de 50 de persoane, recomandarea evitării călătoriilor sau încurajarea liceelor şi universităţilor (închise de la jumătatea lunii martie) să apeleze la cursurile la distanţă.

Interesant:   Presedinta Comisiei Europene cere, din nou, primirea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Ne ajuta la ceva aceasta declaratie?

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.