.

“Crescut de lupi” – noua serie de televiziune semnata de Ridley Scott

Distribuie prietenilor tai!

Regizorul englez revine cu o tema draga lui –  sfarsitul lumii, provocat de fundamentalismul religios. Aseara a fost primul episod, difuzat pe o platforma de filme.

“Crescut de lupi” este o poveste SF plasata intr-un viitor distopic, in care un cuplu de androizi creste copii din specia umana, pe o  planeta misterioasa, dupa ce Terra a fost distrusa de un razboi religios.

“Religia provoaca razboaie. Nu-mi place s-o spun, dar acesta e adevarul gol-golut. Iar religia si politica sunt aproape unul si acelasi lucru” – e de parere Ridley Scott, aflat acum la Dublin, unde filmeaza “Ultimul duel”, cu Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver si Jodie Come.

Androizii, atei convinsi, se razboiesc pe copii cu un grup de oameni, foarte religiosi, care incearca sa ia copiii inapoi, ingroziti ca cei mici sunt educati in spirit ateu.

Unul dintre protagonisti e actorul australian Travis Fimmel, cunoscut in special pentru rolul din “Vikingii”, de pe History Channel. Fimmel a marturisit ca el nefiind deloc religios, se simte atras de tema noii serii a lui Ridley Scott.

“Ma bucur pentru oamenii care cred in ce vor ei sa creada, daca le face bine, sa creada. Important e sa nu faca rau. Dar in trecut credinta a provocat razboaie, in prezent a provocat razboaie si se pare ca in viitor va distruge Pamantul. Nu ne invatam minte. In aceasta serie suntem pe o planeta virgina si totusi doua grupuri, cu credinte diferite, se razboiesc unele cu altele” – spunea recent, intr-un interviu, Travis Fimmel.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.