.

Coronavirus: 13 morți într-o singură zi la Suceava

Distribuie prietenilor tai!

Încă 13 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, toate fiind decedate în ultima săptămână, informează luni seara Grupul de Comunicare Strategică.
Astfel, numărul celor care au decedat din această cauză a ajuns la 65.
“Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus”, afirmă sursa citată.
Toate cele 13 persoane, cu vârsta cuprinsă între 40 şi 80 de ani, au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în mai multe secţii: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.
GCS precizează că decesele au fost înregistrate în perioada 22 – 29 martie.
Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie.
“În perioada 22 – 29 martie, la Suceava au fost înregistrare 22 de decese, din care 9 au fost raportate şi au fost comunicate public. Spitalul din Suceava a fost închis în data de 25 martie timp de 48 de ore, iar decesele au fost în rândul pacienţilor acestui spital. La acest moment nu avem informaţii detaliate referitoare la momentul în care au fost prelevate probele pentru persoanele decedate, respectiv dacă acestea au fost prelevate înainte sau după deces. La acest moment este în desfăşurare refacerea anchetelor epidemiologice de către noua conducere a DSP Suceava”, a informat GCS.

Interesant:   In urma controverselor, BOR vine cu explicatii

Şapte persoane care lucrează la Ambasada României la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19, informează un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).
Au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora. Starea celor şapte persoane este bună, precizează sursa citată.
MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.
Activitatea Secţiei consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente, indică sursa citată.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.