.

Controversatul Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata ucisa de monstrul din Caracal, si-a depus candidatura la prezidentiale

Distribuie prietenilor tai!

Alexandru Cumpanasu este presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), organizatie neguvernamentala privilegiata de toate partidele care s-au perindat la guvernare. Fiul unui fost mare propagandist din vremea comunismului,  Alexandru Cumpanasu a incasat sume uriase de la autoritati, indiferent cine a fost la putere.

El candideaza ca independent si a strans peste 230.000 de semnaturi. Le-a depus duminica seara la Biroul Electoral Central, in prezenta mai multor sustinatori. Cumpanasu declarase, imediat dupa disparitia nepoatei sale, Alexandra Macesanu, ca nu va candida la prezidentiale. In cateva saptamani s-a razgandit si multi il acuza ca profita de nenorocirea care s-a abatut asupra familiei. Pe contul sau de Facebook are multi sustinatori, dar sunt si extrem de multe comentarii critice si chiar injuraturi la adresa lui.

Cumpanasu incearca un fel de mea culpa

In urma nenumaratelor articole de presa care au readus in prim-plan sumele exorbitante incasate de ong-ul lui Cumpanasu, pentru proiecte vagi, derulate, in special, sub obladuirea Ministerului de Interne, si a Ministerului Dezvoltarii si Administratiei. Pe langa bani foarte multi, Cumpanasu a reusit prin CNMR si printr-un al doilea ong – Asociatia pentru Implementarea Democratiei – sa coaguleze in jurul lui ministri, politicieni de la toate partidele, sefi de servicii secrete, figuri din francmasonerie : Gabriel Oprea, Costin Georgescu, Vasile Puscas, Constantin Degeratu si multi altii. Intr-un live pe Facebook, dupa depunerea candidaturii, Cumpanasu recunoaste ca a fost un om al sistemului. “Am pus caramida peste caramida la acest sistem infect. Pentru ca am crezut in el. Am crezut ca procurorii sunt perfecti, ca scot diavolul din politicienii romani” – spune Cumpanasu. El incearca sa-si convinga sustinatorii ca nu a stiut, nu si-a imaginat ca “sistemul e atat de incompetent”. Din multele comentarii de pe retelele de socializare reiese insa ca aceasta strategie a lui Cumpanasu nu prea tine, iar oamenii spun ca a profitat din plin de banii publici, iar acum, pentru a-si construi o cariera politica, se foloseste de moartea nepoatei sale Alexandra, tanara de 15 ani, rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, dupa propriile marturisiri ale acuzatului.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.